Mahansa täyteen pizzaa ahmiva mies tuskin on monen naisen mielestä seksikkyyden perikuva.

Cornellin yliopiston tutkijat kuitenkin havaitsivat että miehillä näyttää olevan alitajuinen tarve ylensyödä viehättävien naisten seurassa. Mutta miksi ihmeessä näin on?

Ylensyöminen – merkki hyvistä geeneistä?

Tutkimusta varten Cornellin yliopiston tutkijat veivät 74 miestä ja 59 naista pizzabuffettiin, missä koehenkilöt saivat syödä sydämensä kyllyydestä valitsemassaan seurassa.

Tutkijat havaitsivat, että naisseuraan lyöttäytyneet miehet söivät säännönmukaisesti lähes kaksinkertaiset määrät niin pizzaa kuin salaattiakin verrattuna yksin syöviin miehiin. Naisten osalta vastaavaa vaikutusta ei havaittu – naiset siis söivät saman verran riippumatta seurastaan. Kuitenkin miesten seurassa ruokailleet naiset tunsivat syyllisyyttä liian paljosta syömisestä useammin kuin yksin ruokailleet naiset.

Tutkijat uskovat miesten ylensyönnin naisten seurassa johtuvan alitajuisesta näyttämisen halusta, eli näin miehet vakuuttelevat geeniensä erinomaisuutta. Geenien erinomaisuus tulee ilmi sitä kautta, että mies pystyy ylensyönnillään näyttämään omaavansa niin terveen kropan ettei tällainen epäterveellinen tempaus tunnu missään.

Ei siis muuta kuin treffeille pizzabuffettiin!

 

Katso myös:

Pizzaherkkuja

 

Lähde: Taloussanomat / Alkuperäislähde


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

kommenttia