Söitkö sinäkin kesän hittituotetta? – Myynti kasvoi 85% kuuman kesän seurauksena

K-ryhmän julkaisemasta datasta selviää miten epätavallisen kuuma kesä on vaikuttanut suomalaisten kaupassa käynti tottumuksiin. Yhden kesän suosituimman herkun kova kysyntä on kuitenkin yllättänyt kaikki, sillä myynti kasvoi tänä vuonna jopa huimat 85 prosenttia.

Helle saa ihmiset himoitsemaan viilentäviä jäätelöitä ja virvoitusjuomia, mutta myös helposti syötävät marjat ja hedelmät tekevät kauppansa. Suurimmaksi myynti menestykseksi onkin tänä vuonna noussut kaikkien rakastama kotimainen mansikka. 

Tähän vaikuttaa myös se, että kovien helteiden vuoksi mansikkasato oli todella runsas ja kotimainen mansikka maistui todella makealta. Eipä siis ihme, että suomalaiset ovat himoinneet tänä kesänä niin paljon kotimaisia mansikoita.

Erilaiset vitamiinit ja urheilujuomat ovat myös tänä vuonna menneet hyvin kaupaksi. Ihmiset ovat varmasti halunneet pitää nesteytyksen kunnossa kuumien säiden johdosta. S-ryhmä myös kertoi, että se on tänä kesänä tehnyt kaikkien aikojen myyntiennätyksiä jäätelön myynnissä.

Jaa uutinen mansikoiden ystävälle!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Lähde MTVuutiset