OCD:sta kärsivä asiakas menetti täysin malttinsa – saatuaan ilmaisen Coca-Colan

Useimmille ilmaiset tuotelahjukset ovat ilonaihe, mutta ilmeisesti joissakin asiakkaissa ne voivat aiheuttaa valtaisan raivonpuuskan.

Ivano Odi kertoo Facebook-päivityksessään taltioineensa videolle erikoisen kohtauksen, joka sattui taiwanilaisessa ruokakaupassa. Videolla näkyvä asiakas oli ostamassa normaalien päivärutiiniensa mukaisesti yhden Coca-Colan, mutta meni täysin sekaisin saatuaankin toisen pullon ilmaiseksi kaupanpäälle. Kaupanpäälliseksi annettu Kokis oli osa ruokakaupan ”osta yksi – saat kaksi” -kampanjaa.

Ilmeisesti OCD:stä (pakko-oireisesta häiriöstä) kärsivä mies argumentoi kovaa kieltä käyttäen myyjälle miksi hän ei kerta kaikkiaan voi ottaa tarjottua ylimääräistä Coca-Colaa:

”Joka päivä otan yhden pullon ja maksan yhden pullon”… ”Käteni eivät kestä kahta pulloa”… ”En saa millään juotua kahta pullollista”… ”Olen toimitusjohtajan avustaja!”

Videon aitous on myös luonnollisestikin kyseenalaistettu – onko kyseessä näytelty tilanne? Oli miten oli, video on kirjoitushetkellä saanut jo yli 430 000 katselukertaa.


Katso video tästä:

Julkaisu käyttäjältä Ivano Odi.

Katso myös:
Lisää Coca-Cola-erikoisuuksia

Lähde: FoodBeast / RocketNews24
Kuva: Edwin Ieong