Juo banaaniteetä ja tulet luultavasti nukahtamaan nopeammin.

Nukahtaminen voi joskus olla tuskaisan vaikeaa. Tässä vaiheessa moni saattaa turvautua joogan, lukemisen tai muun rentouttavan tekijän aikaansaamaan vaikutukseen. Joissakin tapauksessa täytyy kuitenkin kääntyä lääkärin puoleen, jos univaikeudet eivät helpota kotikonsteista huolimatta.

Lääkäri voi määrätä unilääkkeitä tai melatoniinia, jotta unen laatu paranisi ja nukahtaminen helpottuisi. Saatat kuitenkin haluta kokeilla tätä reseptiä ennen kuin lähdet pyytämään apua ammattilaiselta…

Usko tai älä, mutta erinomainen unettomuutta vastaan toimiva lääke löytyy luultavasti jo keittiöstäsi. Voitkin kokeilla tätä ”lääkettä” jo tänään, jos kodistasi löytyy yksi banaani.

ice cream with slices of banana

Mitä banaanilla tulisi tehdä?

Banaani tulee keittää ja olisi tärkeää että se olisi myös kasvatettu luomuna. Tämä kuulostaa kummalliselta, mutta niksi toimii ainakin monien henkilöiden mielestä.

Sinun tulisi käyttää luomubanaania siksi koska hedelmän kuori on olennainen osa tätä reseptiä. Et halua juomasi sekaan kuoreen ruiskutettuja torjunta-aineita ja muita kemikaaleja.

Toimi näin:

  1. Aloita pesemällä ja harjaamalla banaania huolellisesti. Tulet keittämään banaanin, joten pienimmätkin epäpuhtaudet irtoavat veden sekaan.
  2. Leikkaa seuraavaksi banaanin molemmat päät pois.
  3. Kuumenna seuraavaksi vesi kiehumispisteeseen. (noin 7dl)
  4. Laita banaani kiehuvan veden joukkoon ja keitä noin 10 minuutin ajan. Banaanin maku ja magnesium liukenee veteen keittämisen aikana.
  5. Siirrä seuraavaksi kattila pois liedeltä ja anna banaanin hautua liemessä 10 minuutin ajan.
  6. Voit seuraavaksi syödä keitetyn banaanin, mutta jos ajatus ei kuulosta herkulliselta niin voit ottaa pelkän liemen talteen.
  7. Ja nyt banaanitee on valmista! Nauti juoma ennen nukkumaanmenoa ja tulet nukahtamaan sekä nukkumaan huomattavasti paremmin!

Jäikö jokin epäselväksi? Katso oheiselta videolta, kuinka valmistusprosessi etenee:

Jaa resepti Facebookissa, jotta univaikeuksista kärsivät ystäväsi voivat kokeilla tätä niksiä jo tänään!