Näin kuorit inkiväärin alle 20 sekunnissa — tässä nerokas, joka jokaisen tulisi osata

Inkiväärin kuoriminen on todella helppoa, kunhan tietää, mitä tehdä.

Inkivääri on luonnon oma lääke, jolla on useita positiivisia vaikutuksia terveydellesi. Inkivääri ehkäisee muun muassa tulehduksia ja turvotusta. Lisäksi se pitää flunssan loitolla! Inkiväärin kuoriminen on todella helppoa ja tässä artikkelissa esittelemme sinulle, kuinka kuorit sen oikeaoppisesti.

Ensin kuitenkin muutamia terveydellisiä ominaisuuksia, joita inkivääri tarjoaa:

Inkivääri auttaa ruoansulatusongelmien kanssa

Inkiväärin sisältämät yhdisteet lievittävät ärsytystä ruoansulatuskanavassa. Yhdisteet auttavat syljen ja sappinesteen erityksessä, jonka seurauksena ravinto liikkuu ruoansulatuskanavaa pitkin tasaisemmin.  Erääseen tutkimukseen osallistui 24 tervettä henkilöä, jotka saivat tehtäväkseen ottaa 1,2 grammaa inkiväärijauhetta ennen ateriointia. Tämän seurauksena ruoka suli nopeammin vatsalaukussa ja ruoansulatushäiriöt vähenivät jopa 50 prosentilla.

Inkivääri lieventää pahoinvointia

Inkivääriteen tai raa’an inkiväärin syöminen on erinomainen hoitokeino muun muassa aamupahoinvointia vastaan. Tutkimukseen osallistui 1278 naista, jotka saivat 1,1-1,5 grammaa inkivääriä päivittäin. Tämän seurauksena suurimmalla osalla aamupahoinvointi väheni merkittävästi.

Kipua lievittävät ominaisuudet

Georgian yliopistossa tehty tutkimus osoitti, että päivittäinen inkiväärin nauttiminen vähensi lihaskipua 25 prosentilla. Inkiväärin on todettu lievittävän kipua myös kuukautiskierron aikana.

Katso alta niksi, jonka avulla kuorit inkiväärin hetkessä! (tarvitset vain lusikan)

Älä unohda jakaa tätä helppoa vinkkiä myös ystävillesi!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.