WC:n ja kylpyhuoneen peseminen ei kuulu niistä kaikista mukavimpiin tehtäviin, mutta se täytyy kuitenkin tehdä. Kalkkitahrat ja lika ovat usein tiukasti kiinni, joskus tuntuu siltä kuin tehtävä olisi mahdoton.

Kaiken lisäksi kylpyhuoneen pesemiseen käytetyt kemikaalit ovat kalliita ja osa niistä on myös haitallisia ympäristölle. Tiesitkö kuitenkaan sitä että greippi auttaa sinua puhdistamaan kylpyhuoneen ekologisesti, edullisesti ja vaivattomammin?

Aion ehdottomasti kokeilla tätä niksiä, kun on perusteellisen joulusiivouksen aika!

Youtube / Rustica

Olet kuullut ehkä aikaisemmin että sitrushedelmät ovat tehokkaita ja ympäristöystävällisiä ”pesuaineita.” Moni ei kuitenkaan tule ajatelleeksi sitä että itse hedelmää voi käyttää erinomaisena pesusienenä.

Greippi on raikas ja makea hedelmä, joka tuo kylpyhuoneeseen raikkaan tuoksun. Kaiken lisäksi greippi on juuri sellainen hedelmä, jota tarvitaan muun muassa kylpyammeen pesemiseen.

Tarvitset:

  • 1 greipin
  • 0,5 dl koshersuolaa

Toimi näin:

1. Halkaise greippi ja ripottele molempien puolten päälle suolaa

2. Huuhtele kylpyamme ja ripottele pohjalle suolaa.

3. Ota seuraavaksi greipin puolikas käteesi ja käytä sitä pesusienen tavoin. Tulet nopeasti huomaamaan hedelmän tehokkuuden…

Kun olet valmis, huuhtele kylpyamme. Lika ja tahrat ovat enää vain muisto ja kylpyammeesi kiiltää kuin uusi! Kannattaa pitää mielessä että tätä niksiä voi käyttää myös hanoihin, lavuaariin, kaakeleihin, vessanpönttöön ja niin edelleen!

Eikä vessasi tule olemaan vain puhdas, sillä se tulee tuoksumaan ihanalta! Voit katsoa oheisen videon, jos tuntuu siltä että jokin vaihe jäi epäselväksi.

Halpaa, helppoa, tehokas ja kaiken lisäksi ympäristöystävällistä! 

Jaa tämä vinkki ystävillesi ja he tulevat kiittämään sinua kädestä pitäen!