Suurin pudottaja ohjelmasta tuttu kuntovalmentaja Jillian Michaels jakaa useasti sosiaalisessa mediassaan vinkkejä siitä miten parantaisi elämäntapojaan terveellisempään suuntaan. 

Michaels oli huomannut, että videot joissa käsitellään vatsan seutua ovat nousseet ylivoimaisesti suosituimmiksi. Siksi hän päättikin tehdä taas lomien jälkeen tästä aiheesta uuden videon.

Hän aloittaa kertomalla, että täytyy kiinnittää huomiota samaan aikaan ruokavalioon sekä liikuntaan. Muhkeimmatkaan vatsalihakset eivät erotu jos niiden päällä on rasvaa. Joten jos tavoitteesi on saada näyttävät vatsalihakset sinun tulisi oikeanlaisella ruokavaliolla pudottaa rasvaprosenttiasi. Liikunnan harrastaminen ja vatsalihasten treenaaminen on toki myös tärkeää, mutta pienen rasvaprosentin ollessa tavoite ruokavalio on avainasemassa.

Michaels myös kertoo että alkoholin pois jättäminen on erityisen tärkeää. Alkoholi kerää paljon nestettä elimistöön, minkä vuoksi vatsalihakset eivät näy. Alkoholi myös hidastaa laihtumista, koska se sisältää erittäin paljon energiaa ja saa aineenvaihdunnan sekaisin.

Myös suolan saantia tulisi tarkkailla jos tavoitteena on näkyvät vatsalihakset. Liika suolan saanti kerää paljon nestettä elimistöön.

Jaa vinkit eteenpäin!