Lääkärit ja ravitsemusasiantuntijat suosittelevat kaurahiutaleita terveellisen aamupalan yhteyteen. Salaisuus on simppeli: laadukas ja ympäristöystävällinen kaura parantaa oloa ja auttaa sinua näyttämään kauniimmalta sekä sisältä että ulkoa.

Kauralla on muutamia ainutlaatuisia ominaisuuksia – tästä voimme kiittää pääosin vitamiineja ja mineraaleja joita se sisältää. Sinkki auttaa puhdistamaan ihoa ja poistamaan kehosta haitallisia kuona-aineita. Rauta on yksi ihosolujen tärkeimmistä ravintoaineista, sillä se auttaa pitämään niiden nestetasapainon kunnossa. Magnesium edistää verenkiertoa ja ihosolujen uusiutumista.

Proteiini on kehollesi elintärkeää, mutta tarvitset myös hiilihydraatteja ja rasvoja, joita löydät kaurasta. Kaura sisältää myös paljon antioksidantteja, jotka ehkäisevät muun muassa tulehduksia sekä korkeaa verenpainetta.

Kaurassa on hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja jonka seurauksena ruokahalu sekä verensokeri pysyvät pidempään tasaisena. Kaikki nämä ravintoaineet eivät vain nopeuta aineenvaihduntaa, vaan ne ehkäisevät myös rasvan ja myrkkyjen kerääntymistä kehoon.

Tässä syitä, joiden vuoksi jokaisen tulisi lisätä kaura osaksi tasapainoista sekä terveellistä ruokavaliota.

1) Ihosi näyttää paremmalta

Kaura sopii erinomaisesti atooppisen ekseeman, ekseeman ja ihottuman hoitoon. Se edistää myös yleisesti ihon terveyttä.

2) Lihaksesi saavat proteiinia

Yksi annos eli noin 1,2 dl kaurahiutaleita sisältää 15% päivittäisestä proteiinin saantisuosituksesta. Äläkä unohta E-vitamiinia, antioksidantteja ja glutamiinia jotka auttavat lihaksia palautumaan sekä kasvamaan nopeammin.

3) Saat paljon antioksidantteja

Kaura sisältää paljon antioksidantteja, jotka lievittävät ihottumaa, tulehduksia ja korkeaa verenpainetta.

4) Saat energiaa

Kaurahiutaleet ovat täynnä hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja jotka tarjoavat kehollesi erinomaisen energianlähteen.

5) Pudotat painoa

Beetaglukaani auttaa pitämään ruokahalusi kurissa, koska tunnet olosi pidempään kylläiseksi. Beetaglukaani auttaa kehoa tuottamaan hormonia, joka ylläpitää kylläisyyden tunnetta.

6) Kolesteroliarvosi laskevat

Kauran sisältämä linolihappo ja kuitu auttaa laskemaan kehon huonoa kolesterolia.

7) Pienempi riski sairastua sydän- ja verisuonitauteihin

Kaura sisältää hyviä rasvoja, jotka tukevat sydämen ja verisuonten toimintaa.

8) Pääset eroon ruoansulatusvaivoista

Asiantuntijat suosittelevat vähintään 25-38 grammaa kuituja päivässä, koska ne ovat hyväksi ruoansulatukselle.

Kaura on kerrassaan mahtava tuote! Voit katsoa lisää oheiselta videolta.

Kaura on kotimaista superfoodia. Jaa tieto ystävillesi, jotta he muistaisivat nauttia kaurapuuroa / kaurahiutaleita päivittäin!