Perheen maatila nousi hetkessä kuuluisaksi, kun heidän kanansa muni munan.

Maailmalla tapahtuu tälläkin hetkellä uskomattomia asioita, jotka vain odottavat löytäjäänsä. Yksi tällaisista esimerkeistä on tämä kananmuna, josta otettu valokuva lähti leviämään todella nopeasti. Syynä tähän oli kananmunan valtava koko ja lisäksi erikoinen yllätys, joka löytyi sen sisältä.

Stockmans Eggs on Queenslandissa, Australiassa sijaitseva perheyritys, joka toimittaa tuoreita kananmunia kauppoihin, Mirror -lehti kirjoittaa.

Julkaissut Stockman’s Eggs 4. maaliskuuta 2018

Scott Stockman, perheyrityksen omistaja, julkaisi kuvan valtavasta kananmunasta viime viikolla. Ihmiset halusivat välittömästi tietää mitä munan sisällä oli.

Osa ihmisistä epäili, että muna ei ollut peräisin kanasta vaan suuremmasta linnusta, mutta kyseessä oli kuitenkin kananmuna, jonka paino oli huimat 176 grammaa. Valtava muna oli lähes kolme kertaa suurempi kuin tavallinen kananmuna.

Julkaissut Stockman’s Eggs 4. maaliskuuta 2018

Kuva jättimäisestä kananmunasta julkaistiin Stockmansin Facebook-sivulle, jossa se keräsi hämmästyneitä reaktioita.

Tältä kananmunan sisäpuoli näytti:

Kuva: Facebook / Stockman's Eggs
Kuva: Facebook / Stockman’s Eggs

Scott löysi munan munan sisältä. Suuremman munan sisäpuolella ollut pienempi muna oli täysin vahingoittumaton. Uutinen tästä harvinaisesta löydöstä on levinnyt nopeasti Australiassa ja sen jälkeen maailmalla.

Olisitko sinä syönyt tällaisen kananmunan? Jaa mielenkiintoinen löytö Facebookissa! 

Ps. miltäköhän kanasta tuntui munia tällainen jättiläinen…