Tummat silmänaluset ovat yleinen vaiva — ne eivät terveyden kannalta vaarallisia, mutta kosmeettisesti ne saattavat näyttää ikäviltä.

Meistä jokainen on joskus lähtenyt töihin todella väsyneen näköisenä. Syy saattaa selittyä huonoilla yöunilla tai hieman liian pitkäksi jatkuneella juhlimisella.

Tummat silmänaluset eivät ole vaaraksi terveydelle, mutta ne saattavat paljastaa elämäntapoihin liittyviä yksityiskohta, joita tulisi ehkä muuttaa. Vähäinen uni, huono ruokavalio, alkoholi ja tupakka edistävät usein tummien silmänalusten kehittymistä. Opetamme nyt sinulle niksin, jonka avulla pääset eroon tästä ongelmasta — älä kuitenkaan unohta terveellisen ruokavalion ja elämäntapojen merkitystä.

Youtube / Darsh's Bites
Youtube / Darsh’s Bites

Toimi näin:

Käytä ruokasoodaa ja lisää sen joukkoon muutama tippa vettä. Menetelmä saattaa kuulostaa liian hyvältä, ollakseen totta, mutta usko pois, se toimii.

Seuraa videon helppoja ohjeita ja tulet onnistumaan takuuvarmasti!

Nainen suosittelee kokeilemaan myös tätä menetelmää, joka auttaa ylläpitämään terveen näköistä ihoa.

Tässä menetelmä, jota tulisi kokeilla 10 päivän ajan:

  1. Juo lasillinen vettä, johon on lisätty 1 rkl omenaviinietikkaa – joka aamu.
  2. Mene 30 minuutin reippaalle kävelylle.
  3. Syö enintään 2 leipäviipaletta päivässä
  4. Älä syö karkkeja ja vähennä herkut yhteen päivään viikossa. Vähentynyt sokerin määrä aiheuttaa todellisen muutoksen. Syö hedelmiä, mikäli makeanhimo iskee.

Kokeile tätä 10 päivän ajan ja nainen lupaa, että tulet tuntemaan itsesi aivan uudeksi ihmiseksi!

Jaa vinkit ystävällesi, joka haluaa aloittaa kuntoilun kesäloman jälkeen!