”Töhnällä” täytetyt munat ovat tämän pääsiäisen suurin hitti!

Töhnämunat eli kaakao- tai maitokreemillä täytetyt suklaamunat myydään kaupoissa munakennoissa, mutta sosiaalisen median luoman hypen myötä ne ovat kaupoista monin paikoin loppuneet. Innokkaimmat ovatkin alkaneet valmistaa itse ”töhnämunia” tai ”töhniksiä”.

Valmistamiseen tarvitset Fazerin mukaan vain suklaamunia ja täytteeksi esimerkiksi tuhtia suklaamoussea, joka valmistuu hetkessä purkillisesta vatkattua kuohukermaa (2 dl) sekä sulatetusta tummasta suklaasta (100 g). Hyvin helppoa ja nopeaa!

Voit myös tehdä hassun hauskoja kananmunatöhniksiä Herkkusuun mukaan. Näissä munissa juju on siinä, että ne näyttävät siltä, kuin suklaamunan sisällä olisi aito kananmuna. Illuusion saat aikaiseksi täyttämällä suklaamunat ensin valkosuklaamoussella, kaivamalla sitten keskelle pienen ”keltuaisen” kolon ja sitten täyttämällä kolon esimerkiksi mangohillolla tai appelsiinimarmeladilla! Esimerkinomainen kuva tästä näkyy yllä.

Ilmiö sai alkunsa Facebookin äiti-ryhmistä, ja keskustelua on käyty jo koko alkuvuoden kiivaasti Internetissä. Nyt, kun pääsiäinen on vihdoin täällä, on töhnämunien aika!

Tältä töhnämunat näyttävät:

Iski munahulluus! #töhnis #töhnämuna #easter #eastereggs #instagood

A photo posted by mrsvallin (@mrsvallin) on

Easter came early! #whatfast #töhnämuna #filled #eastereggs #office #kinder #chocolatemousse #sprinkles #latergram

A photo posted by Sanna Andersson (@saheande) on

Syödäänkö teillä tänä pääsiäisenä töhnämunia? Kommentoi alla!

 

Katso myös:

Video-ohje kermatäytteisiin suklaamuniin

Lähteet: Yle & MTV

Kommentit

kommenttia