Viinipullon korkit eivät kuulosta kummoiselta keräilytavaralta – saatat kuitenkin muuttaa mielesi, luettuasi tämän artikkelin.

Viini lasillisen avulla on mukava rentoutua rankan työpäivän jälkeen. Lasillinen viiniä lievittää myös stressiä, kun mielesi pääsee hetkeksi täysin rauhalliseen tilaan. Ensi kerralla saatat myös säästää viinipullosi korkin, sillä tarpeeksi kerättyäsi, voit valmistaa niistä vaikka mitä!

Arkisia asioita ja ”roskia” säilyttämällä voi pitkällä aikavälillä luoda upean ja uniikin kokonaisuuden, jollaista ei muiden kodeista löydy. Tällaisten projektien toteuttaminen vaatii kuitenkin kunnianhimoa, suunnittelua ja kärsivällisyyttä.

Viinipullon korkkien säästäminen ei välttämättä tulisi ensimmäisenä mieleen, sillä monilla koti on jo täynnä kaikenlaista ylimääräistä tavaraa. Suosittelemme kuitenkin katsomaan kuvat, joissa poikaystävä rakentaa tyttöystävänsä keräämistä korkeista upean kahvittelupöydän! Pöytää katsoessa saatat muuttaa mielesi ja aloittaa keräilyn jo tänään!

1. Innokas viininystävä oli vuosien saatossa keräillyt korkkeja, joita oli kertynyt jo yli 300 kappaletta.

1
Kuva: Imgur / 4lmonddragon

2. Pariskunta tiesi, että näin mittavalla korkkimäärällä voisi saada aikaan upean kokonaisuuden – tämän seurauksena he päättivät alkaa rakentaa kahvittelupöytää.

2
Kuva: Imgur / 4lmonddragon

3. Korkkien joukossa oli myös harvinaisuuksia, jonka vuoksi ne asetettiin tekstipuoli ylöspäin.

3
Kuva: Imgur / 4lmonddragon

4. Mies oli valinnut mieluisen asetelman, jonka jälkeen hän liimasi korkit kiinni pöytään.

4
Kuva: Imgur / 4lmonddragon

5. Pöydän jaloiksi valittiin espanjalainen setripuu, joka on sukua männyille.

5
Kuva: Imgur / 4lmonddragon

6. Lopulta pöydän runko maalattiin tummaksi, jotta se sopisi mahdollisimman hyvin yhteen jo olemassa olevan sisustuksen kanssa.

6
Kuva: Imgur / 4lmonddragon

7. Tämän jälkeen pöydän päälle asetettiin lasinen levy, joka pitää korkit puhtaina ja siivoamisen helpompana.

7
Kuva: Imgur / 4lmonddragon

8. Uskomatonta, mitä pelkistä viinipullon korkeista voi saada aikaiseksi, kunhan käyttää omaa mielikuvitustaan!

8
Kuva: Imgur / 4lmonddragon

Tiedätkö ystävän, joka pitää mittavista projekteista, askartelusta ja asioiden hamstraamisesta? Jaa tämä artikkeli hänelle!