Hyttyset ovat täällä ja moni ihminen on varautunut niiden tuloon erilaisilla nikseillä.

Hyttysenpurema ei satu, mutta sen aiheuttama kutina voi olla sietämätöntä. Joten mitä tulisi tehdä, jotta kutinan saisi loppumaan? Netti on pullollaan vinkkejä, joiden väitetään toimivan – harmillisesti, todellisuus ei kuitenkaan aina vastaa odotuksia.

Älä huoli, tämä niksi toimii!

Ruotsin TV4 -kanavan aamuohjelman emäntä, Tilde de Paula paljasti kotikonstin, jolla kutinasta pääsee takuuvarmasti eroon.

Kuva: Wikipedia Commons / JJ Harrison

Tilde de Paula ja Sebastian von Sivers Haage olivat kutsuneet studioon kolme kollegaa keskustelemaan kesän hyttystilanteesta. He yrittivät samalla selvittää miten kutinasta pääsee parhaiten eroon – ja keskustelivat myös siitä miksi jotkin ihmiset kutiavat enemmän kuin toiset.

– En ole kovin herkkä hyttysille. Ne eivät yleensä valitse minua, meteorologi Ulrika Andersson toteaa ilman tietoa siitä miksi näin on.

Tilde de Paulalla ei ole ollut samankaltaista onnea viime vuosien aikana, sillä hyttyset tuntuvat rakastavan hänen vertaan.

– Hyttyset rakastavat minua. Ja jokainen purema aiheuttaa suuren ja kutiavan paukaman, Paula toteaa TV4:n aamuohjelmassa.

Pixabay

Tilde on kuitenkin keksinyt niksin, joka lievittää puremien aiheuttamaa kutinaa.

– Minulla on teille pieni vinkki. Jos saatte hyttysenpureman ja se kutiaa kamalasti, voitte painaa purema-aluetta todella kovaa kynnellä (ristikkäisistä suunnista), niin että paukaman päälle muodostuu rasti. Kutina loppuu samantien!

Kollegat eivät ole kovin vakuuttuneita. He eivät usko että niksi toimii oikeasti.

– Niksin takana ei ole tieteellisiä todisteita, mutta se toimii ainakin omalla kohdallani, Tilde sanoo ja nauraa.

Mitä sinä luulet, toimiiko Tilden niksi? Tätä on ainakin helppo kokeilla, kun hyttynen pääsee yllättämään!

Jaa vinkki Facebookissa, kukapa ei haluaisi päästä näin helposti eroon ikävästä kutinasta!

Lähde: newsner.com