Näin teet lopun hyttysenpiston aiheuttamalle kutinalle.

Onko olemassa mitään, joka pilaa ihanan illan paremmin kuin sankkana ympärilläsi inisevät hyttyset? Kaiken lisäksi puremien jälkeen alkaa voimakas kutina, joka vain pahenee raapiessa. 

Jos tunnistit itsesi oheisesta kuvauksesta, niin suosittelen että tutustut tähän vinkkiin. Kyseessä on niksi, jonka avulla hyttysenpiston aiheuttama kutina loppuu lähes välittömästi. Kokeile vaikkapa itse. 

Hyttysenpistoihin on olemassa kaikenlaisia voiteita, mutta olen todennut että tämä kotikonsti on ehdottomasti tehokkain kaikista. 

Kuinka saat hyttysenpiston aiheuttaman kutinan loppumaan?

On itse asiassa olemassa kaksi niksiä, joiden avulla kutina häviää yhtä nopeasti kuin se tulikin. Katso alapuolelta, kuinka sinun tulee toimia. 

1: Kylmä, märkä, teepussi ihoa vasten

Olet ehkä kuullut niksistä, jossa kehotetaan laittamaan kylmät teepussit silmien alle turvotuksen laskemiseksi? Sama toimii myös hyttysenpistoihin. 

Vihreä tee sisältää tulehdusta ehkäiseviä ainesosia, jotka rauhoittavat ihoa ja leivittävät samalla kutinaa. 

2: Hiero alkoholia hyttysenpistoon

Alkoholi puhdistaa ja tappaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja. Samalla se ehkäisee ihon turvotusta, punoitusta ja kutinaa. Sinun ei tarvitse kuin kastella alkoholilla esimerkiksi rätti ja hieroa sitä kutiavaan kohtaan. 

Jaa vinkit Facebookissa, jos tiedät että ystäväsi haluavat päästä mahdollisimman nopeasti eroon hyttystenpiston aiheuttamasta kutinasta!