Näillä hiilihydraateilla saat painosi putoamaan

Hiilihydraatteja on monenlaisia – hyviä ja huonoja.

Hiilihydraatit sinänsä eivät ole pahoja, vaan keholle välttämättömiä ravintoaineita. Sillä on kuitenkin väliä millaisista ruoista tarvitsemasi hiilihydraatit kerrytät: Hampurilaisista vai kasviksista, valkoisista vehnäjauhoista vai täysjyvätuotteista.

Alla muutamia hyvien hiilihydraattien lähteitä, joita syömällä olet lähempänä painonpudotustavoitteitasi.

1. Bataatti

Bataateissa on paljon kuitua ja vettä – ne siis täyttävät mutta eivät lihota. Lisäksi bataatit maistuvat mahtavan kermaisilta olematta kuitenkaan rasvaisia. Katso bataattireseptejä täältä.

2. Kvinoa tai täysjyväriisi

Kuten bataatissa, kvinoassa ja täysjyväriiseissä on myös paljon vettä ja kuitua, jotka täyttävät mahasi nopeasti. Pyri keittämään riisi tai kvinoa al dente, eli hieman rapeaksi. Al dentenä nautittuna riisi ei nosta verensokeriasi niin nopeasti. Katso täältä kvinoareseptejä.

3. Spagettikurpitsa

Spagettikurpitsa on täydellinen korvike tavalliselle spagetille. Spagettikurpitsassa on alle neljäsosa tavallisen spagetin kaloreista!

4. Vesimeloni

Kyllä, vesimeloni voidaan laskea hiilihydraatiksi! Vesimeloni on myös laihduttajan unelmavälipala, koska 92 % vesimelonista on vettä. Katso myös vesimelonireseptejä täältä.

 

Katso myös:

Lisää ruokaan ja terveyteen liittyviä juttuja

Lähde: Women’s health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.