Keittiövälineiden ja aterimien pinnalle jäänyttä likaa voi olla tuskaisan vaikeaa saada pois.

Kuvittele itsesi tähän tilanteeseen: olet juuri syönyt ihanan aterian ja kattilat, paistinpannut ja muut ruoanlaittovälineet ovat sopivan lämpöisiä tiskaamista varten. Tai ehkä laitat likaiset astiat liottumaan muutamaksi tunniksi tiskialtaaseen?

Luulen että suurin osa meistä haluaisi tehdä ensimmäisen vaihtoehdon, mutta liian usein tiskit jäävät kuitenkin lojumaan altaaseen ja tiskausta siirretään muutamalla tunnilla eteenpäin.

Sitten itse aiheeseen. On olemassa eräs niksi, jonka avulla keittiövälineesi tulevat putipuhtaaksi ja vielä melko vaivattomasti!

Dishwasher

Kuinka pystyt säästämään aikaa, vaivaa ja energiaa niin että saat kaiken lisäksi puhtaat asiat?

On olemassa kotikonsti, joka eliminoi lian nopeasti.

Tarvitset vain hieman ruokasoodaa ja kiehuvaa vettä.

Sink of Dirty Dishes

Syy siihen, miksi astioiden tiskaaminen on vaivalloista liittyy usein siihen ettet aloita tiskaamista tarpeeksi nopeasti.

Mutta lisää tiskien sekaan kiehuva vesi ja ruokasooda, niin tulet huomaamaan muutoksen nopeasti.

Tiskaa tämän jälkeen tavalliseen tapaan – ennen kuin vesi on jäähtynyt, jotta saat aikaiseksi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Couple cooking together in their kitchen at home

Esimerkiksi pohjaanpalanut riisi lähtee myös helpommin tämän konstin avulla. Voit kaataa kattilaan kiehuvaa vettä ja lisätä joukkoon ruokasoodaa, anna tämän jälkeen kattilan hautua yön yli. Riisi lähtee seuraavana aamuna helposti, kun aloitat tiskaamisen.

Ainiin, niksi toimii myös mukeihin ja laseihin, jotka ovat värjäytyneet teen tai kahvin vuoksi. Lisää seos värjäytyneiden mukien sekaan, odota puoli tuntia ja tiskaa kupit huolellisesti.

Eikö olisikin ihanaa juoda kahvia mukeista, jotka eivät ole värjäytyneet ruskeiksi? Entä eikö olisikin ihanaa tiskata, kun lika irtoaisi helposti ja vaivattomasti?

Jaa vinkki Facebookissa ja kokeile tätä kotikonstia itse.