Aikuinen mies yritti ostaa karkkeja, mutta tililtä ei löytynyt katetta.

Olet varmasti joskus joutunut kokemaan tilanteen, kun olet ruokaostosten kanssa kassalla, jonka jälkeen maksupäätelaite piippaa ja ilmoittaa, että tililläsi ei ole katetta. Tämän jälkeen myyjä ja takanasi seisovat ihmiset tarjoavat epämiellyyttäviä katseita. Nolompaa tilannetta on aluksi vaikea kuvitella ja tämän jälkeen tokaiset vain kylmästi, että kortissa taitaa olla taas jotain vikaa.

Tällä kertaa tilanne ei sujunut yhtä mutkattomasti, sillä asiakas menetti hermonsa.

Valvontakamera tallensi Kalifornialaisella huoltoasemalla sattuneen tilanteen, jossa aikuinen mies joutui kiusalliseen asemaan. Mies yritti ostaa vain 0,75 dollarin hintaista M&M-karkkipussia, mutta katetta ei yksinkertaisesti löytynyt. Miehen reaktio oli omituinen, sillä hän menetti malttinsa totaalisesti ja aiheutti suurta vahinkoa huoltoaseman maksulaitteille.

Mieskaupassa

Tilanteen jälkeen asiakas poistuu kylmästi kaupasta niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Poliisi sai kuitenkin miehen kiinni valvontakameran tallentamien tuntimerkkien perusteella. Viranomaisten arvioiden mukaan aiheutuneet vahingot nousivat jopa 700 dollariin.

Olet varmasti itsekin ollut vihainen tämänkaltaisessa tilanteessa, mutta tämän asiakkaan reaktio ylitti ”normaalit rajat.”

Voit katsoa videon tapahtuneesta yläpuolelta!