Tarkkaile näitä asioita, kun valitset itsellesi sopivaa ravintolaa.

Jokainen meistä on joskus käynyt ravintolassa, joka ei yllättänyt kovinkaan positiivisesti — oli kyse sitten huonosta ruoasta, tarjoilijasta tai likaisesta vessasta. Tähän artikkeliin on listattu merkkejä, joita sinun tulisi pitää silmällä, kun valitset itsellesi ravintolaa.

Lue lista alapuolelta:

1. Liian laaja ruokalista

Onko ruokalista poikkeuksellisen pitkä ja sisältääkö se aterioita eri puolilta maailmaa? Tämä on merkki siitä, että ravintola tekee samanaikaisesti kaikkea, mutta ei loppujen lopuksi mitään.

Hyvä ravintola kiinnittää huomiota aterioiden määrän sijasta laatuun. Ravintolassa valmistetaan annoksia, jotka kokis osaavat parhaiten— lisäksi ravintola ottaa huomioon parhaat raaka-aineet, joita lähistöllä on tarjolla.

2. Ei asiakkaita

Kuvittele ravintola, jossa ei ole lainkaan asiakkaita. Ensimmäisenä ajatuksena on yleensä se, että jokin on pielessä. Heillä on luultavasti huonoa ruokaa tai kehno tarjoilu. Kumpikin ovat tarpeeksi hyvä syy välttää kyseistä ravintolaa.

Waiter carrying plates with meat dish

3. Pöytä, joka on täynnä aterimia ja asioita.

Jotkin ravintolat yrittävät nostaa mainettaan tietämyksellään. Niinpä he laittavat pöydät täyteen kaikenlaisia aterimia, joista ei ole minkäänlaista hyötyä.
Muista, että ravintolassa tulisi olla vain vesilasi, veitsi ja haarukka, kun saavut paikalle. Vähemmän on tässä tapauksessa enemmän.

4. Kummallinen / epämiellyttävä haju

Huono haju tarkoittaa yleensä sitä, että kaikki ei ole kunnossa. Et myöskään luultavasti halua syödä ruokaa, joka on peräisin pahalta haisevasta keittiöstä.

restaurant catering table with food

5. Lautasissa ja laseissa oleva höyry / kosteus

Aterioissasi ei tulisi olla höyryä, kun ne tuodaan eteesi. Höyry on yleensä merkki siitä, että annoksesi on lämmitetty mikrossa.

6. Likainen vessa

Tämä aihe ei kaipaa selittelyjä. On ällöttävää syödä ravintolassa, jonka saniteettitilat ovat likaiset. Vessassa tulisi aina olla tarpeeksi saippuaa, pyyhkeitä ja vessapaperia.

7. Seinillä olevat televisiot

Asiakkaita kunnioittavat ravintolat eivät pidä televisiota tai muita häiriötekijöitä ravintoloissaan. He haluavat, että asiakkaat saavat keskittyä hyvän ruoan nauttimiseen. (Sporttibaareja ei lasketa mukaan.)

Attractive couple visiting luxury restaurant

8. Ärsyttävä tarjoilija

Tarjoilijan ei tulisi vaikuttaa ärsyttävältä. Huono käytös kertoo paljon koko ravintolan asenteesta asiakkaita kohtaan. Samalla voit olettaa, että kokit tekevät annokset samalla asenteella, kuinka tarjoilija kohtelee sinua.

Tunnistin muutamia epämiellyttäviä ravintolakokemuksia, jotka ovat yhteydessä näihin merkkeihin.

Jaa vinkit ystävillesi, jotta he osaavat käyttää rahansa ravintoloihin, jotka oikeasti ansaitsevat asiakkaansa!

Lähde: wikr.com