Tässä on niksi, jonka avulla eliminoit jokaisen banaanikärpäsen.

Banaanikärpäset eivät ole vaarallisia, mutta ne ovat ärsyttäviä ja ällöttäviä – ainakaan minä en pidä siitä että keittiöni on täynnä pieniä kärpäsiä! Banaanikärpäset lisääntyvät todella nopeasti ja ne pääsevät kotiin yleensä kaupan hedelmien ja kasvisten mukana.

Pidä tasot puhtaana

Banaanikärpäset rakastavat hedelmiä, jotka lojuvat pöydällä. Siksi banaanikärpäsinvaasion aikana kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, ettei pöydillä tai hyllyillä ole hedelmiä, joihin ötökät pääsevät lisääntymään.

Nyt esittelemme sinulle niksin, joka Youtube -kommenttien perusteella toimii kuin häkä.

Youtube / Lampofilm

Tarvitset:

  • Kaksi muovirasiaa (pieni ja iso)
  • Ylikypsän banaanin
  • Vettä
  • Tiskiainetta
  • Muovikelmua

Palaute oli erinomaista

”WOW. Toimi täydellisesti! Kiitos paljon. Kokeilin useita eri menetelmiä, siivosin huolellisesti, mutta kärpäset pysyivät ja meinasivat ajaa minut hulluksi. Kokeilin tätä ja pam kärpäset olivat vain muutamassa tunnissa loukussa ja loput odottavat kohtaloaan!!! Kärpästen tiputtaminen tiskiveteen oli itse asiassa HAUSKAA!”, niksiä kokeillut henkilö, Dawn Bauer, kommentoi.

”Saippua heikentää veden pintajännitystä, jonka seurauksena kärpäset uppoavat veteen sen sijaan että ne kelluisivat pinnalla”, Yksi videon katsoneista henkilöistä kommentoi.

Katso oheiselta videolta, kuinka ansa valmistetaan (siihen kuluu vain 3 minuuttia).

Tämä vaivattomasti valmistettava ansa tappaa banaanikärpäset vain yhdessä päivässä.

Jaa vinkki Facebookissa ja ystäväsi kiittävät sinua!