Nämä tarinat kyseenalaistavat pikaruoan laadun ja poistavat myös ruokahalun.

1. Leipäveitsi Subwayn patongissa

John Agnesini löysi patonginsa sisältä 17 senttiä pitkän leipäveitsen. Mies vaati Subwayltä 1 miljoonan dollarin korvauksia, mutta tyytyi kuitenkin 20 tuhanteen dollariin.

2. Verinen laastari pizzapohjassa

Ken Wieczerza haukkasi palan Pizza Hutin pizzasta ja huomasi jotain todella epämiellyttävää. Hänen suuhunsa oli joutunut verinen laastari, joka oli ollut kiinni pizzapohjassa. Mies lähti tämän jälkeen testauttamaa itsensä tautien varalta. Mies yritti ratkaista asian hiljaisuudessa, mutta Pizza Hut ei vastannut miehen soittoihin, joten hän kertoi asiasta medialle.

3. Sormenpala kanahampurilaisessa

Mies löysi pikaruokaravintolassa hampurilaisestaan jotain, mikä ei todellakaan kuulunut ateriaan. Mies juoksi suoraan vessaan kun hän ymmärsi, että palanen oli toisen ihmisen sormenpää. Tapausta selvitettäessä kävi ilmi, että ravintolan kokki oli leikannut peukalostaan palan, kun hän oli pilkkonut salaattia. Kokki ei kuitenkaan olisi osannut arvata, että palanen oli joutunut jonkin asiakkaan ateriaan.

4. Friteeratu kananpää

Katherine Ortega osti lapsilleen friteerattuja kanansiipiä McDonaldsista. Kaikki osat eivät kuitenkaan olleet kanansiipiä, sillä äiti löysi siipien seasta kokonaisen kananpään, joka oli friteerattu.

5. Suuri hyönteinen kananugetissa

Reddit-käyttäjä kertoi löytäneensä kananugeteistaan valtavan yöperhosen, joka oli joutunut rasvakeittimeen. Kyseessä on tietenkin inhimillinen virhe, mutta joka tapauksessa tilanne ei varmasti nosta ruokahalua…

6. Käsipyyhe kananugetin sisällä

7-vuotias poika ja nainen olivat syömässä kananugetteja KFC:ssä Iso-Britanniassa. He huomasivat puraisemisen jälkeen, että kananugetin sisällä oli jotain todella outoa. Kyseessä oli sininen ja kova käsipyyhe. Kukaan ei tiedä, kuinka pyyhe oli joutunut ruoan sekaan.

Lähde: Foodbeast.com