Nämä yksinkertaiset niksit tulevat taatusti tekemään elämästäsi helpompaa.

Saatat haluta kokeilla näitä niksejä, mikäli sinulla on ylimääräistä aikaa juhlapyhien aikana.

Puhdista lavuaari greipin ja suolan avulla

Suolan ja greipin yhdistelmää pitää lavuaarin puhtaana. Halkaise greippi keskeltä, lisää sen pinnalle suolaa ja hiero sitä likaiseen lavuaariin.

Puhdista grilli sipulin avulla

White, red and green onion with the husk on black wooden backgro

Grillikausi on vihdoin alkanut ja ehkä ajattelit grillata herkullisia lihoja ja vihanneksia jo tänään. Grillin puhdistaminen voi olla vaikea tehtävä, jos rasva ja marinadi ovat palaneet kiinni grilliritilään. Kokeile tätä: halkaise sipuli ja hiero sitä lämmintä grilliritilää vasten.

Huonekalujen aiheuttamat painaumat ja jäljet

Sinun ei tarvitse heittää huonokuntoista ja painaumia sisältävää mattoa roskiin. Laita huonokuntoiselle alueelle jääpala, odota yön yli ja mattosi on kuin uusi!

Liitu poistaa rasvatahroja

A few pieces of white chalk lie on the board for writing your own work. DIY. Hand made. Copy space..

Liitutaulut ovat tuovat kaikenlaisia muistoja kouluajoilta, mutta tiesitkö että voit irrottaa rasvatahroja tavallisen liidun avulla? Hiero liitua tahraan, odota 5 minuuttia ja pyyhi kostealla rätillä. Toista toimenpide uudestaan, jos tahrat eivät vielä lähteneet.

Suola säilyttää vaatteiden värin pidempään

Haluatko palauttaa haalistuneiden paitojen alkuperäisen värin? Lisää pyykkikoneeseen 1 dl suolaa tai pese käsin saman suolamäärän kanssa. Tuloksien tulisi näkyä nopeasti!

Helppoa, edullista ja kätevää! Jaa vinkit Facebookissa ja ystäväsi kiittävät sinua myöhemmin!