Näillä BuzzFeedin vinkeillä loksautat pöytäseurueesi leuat ammolleen. Voi olla että sinua ei kutsuta enää seuraaville päivälliskutsuille, mutta kyllä oli sen arvoista!

(Jos hetki vakavasti puhutaan, niin älä oikeasti kokeile näitä kotonasi. Ykkös- ja kolmostemppu voivat olla vaarallisia.)

 

 

1. ”Räjähtävä” ketsuppipullo

Lisää ketsuppipulloon ruokasoodaa. Ruokasooda ja ketsupin sisältämä etikka reagoivat toisiinsa siten, että tuloksena on valtoimenaan purkista ulos räjähtävä ketsuppihyökyaalto! (Katso myös: Lisää erikoista käyttöä ruokasoodalle)

 

2. Pää lasipurkissa

Kuvauta pääsi sivusta ja edestä. Yhdistä kasvonpuolikkaat Photoshopilla tai muulla kuvankäsittelyohjelmalla kuten videolla kohdassa 0:30. Printtaa kasvokuvasi ja laminoi paperi. Laita laminoitu kuva vedellä täytettyyn lasipurkkiin tai vaasiin. Laita purkki jääkaappiin ja viritä webkamerasi kuvaamaan jääkaapin avanneiden pahaa-aavistamattomien asuinkumppaniesi reaktiot. (Katso myös: Lisää lasipurkki-inspiraatiota)

 

3. Laita rahasi palamaan

Ota muovinen astia ja kaada siihen vettä ja käsidesiä suhteessa 1:1. Kasta viisieuronen (tai muu pieni – tai miksei suurikin – seteli) seokseen. Nosta seteli seoksesta pihdeillä ja sytytä se tuleen. Varo ettet polta itseäsi. Koska alkoholi on vettä kevyempää, se palaa setelin pinnalta pois vahingoittamatta itse seteliä.

 

4. Magiaa virvoitusjuomapullolla

Tee virvoitusjuomapullon pohjan lähelle nuppineulalla reikiä. Täytä pullo vedellä ja laita korkki kiinni. Ilmanpaineen puuttuminen pitää nesteen pullon sisällä rei’istä huolimatta! Kun otat korkin pois, neste valuu ulos normaaliin tapaan. Magic!

 

 

Katso myös: Lisää ruokatiedettä

Lähde: BuzzFeed