Hunaja on erinomainen korvike sokerille ja muille makeutusaineille.

Se on luonnon omaa makeutusainetta, jota ihmiskunta on nauttinut jo vuosituhansien ajan.

Tässä seitsemän syytä käydä hunajapurkilla!

1. Buustaa energiatasoasi luonnollisesti

Hunaja on täyttä energiaa luonnollisessa muodossa. Älä siis sorru suklaapatukkaan vaan lisää teelusikallinen hunajaa teehesi tai sipaise sitä sellaisenaan paahtoleivälle.

2. Apu kipeään kurkkuun

Teelusikallinen hunajaa sellaisenaan tai esimerkiksi sitruunateen kanssa nautittuna toimii erinomaisena ensiapuna akuutin kurkkukivun hoitoon.

3. Edesauttaa immuunijärjestelmäsi toimintaa

Hunajassa on paljon antioksidantteja, jotka ylläpitävät kroppasi terveyttä monin tavoin. Kun nautit hunajan vielä esimerkiksi vihreän teen kanssa, niin elimistösi saa todellisen stimuloivan antioksidanttipommin.

4. Auttaa painonpudottamisessa

Hunajalla makeutettu lämmin sitruunamehu stimuloi aineenvaihduntaasi ja voi siten auttaa sinua karistamaan muutaman kilon. Pidä kuitenkin kohtuus hunajankäytössä – se on kaikesta luontaisuudestaan huolimatta lähes puhdasta energiaa!

5. Auttaa nukahtamaan

Mukillinen lämmintä maitoa ja teelusikallinen hunajaa – tarvitseeko tähän lisätä mitää..zzz….

6. Tuliko pieni haava tai nirhama?

Sipaise pintaan tilkka hunajaa! Hunajassa on antibakteerisia ominaisuuksia, jotka puhdistavat haavan ja nopeuttavat paranemista. Älä kuitenkaan suuntaa hunajapurkille jos leikkaat vahingossa isomman haavan, silloin oikea osoite on lääkärin vastaanotto.

7. Piinaako haiseva hengitys?

Suuntaa hunajapurkille! Hunajan antibakteeriset ominaisuudet puhdistavat suutasi ja auttavat pitämään hengityksesi raikkana. Älä kuitenkaan lintsaa hampaidenpesusta!

 

Katso myös:

Hunajaisia herkkuja

Lähde: Womanitely

Kommentit

kommenttia