Kahvi on mukana miljoonien suomalaisten päivittäisissä rutiineissa.

En tiedä, mitä tekisin ellen saisi aamuisin ainakin yhtä kupillista kahvia… Ja siksi meinaan saada hermoromahduksen jos suodatinpaperi on loppunut.

Hätä ei ole kuitenkaan tämännäköinen, sillä on olemassa eräs niksi, jolla ongelma ratkeaa yhtä nopeasti kuin se tulikin.

Onko suodatinpaperi lopussa? Katso alta niksejä, jotka auttavat ikävässä tilanteessa.

1. Talouspaperi

Suodatinpaperi on valmistettu nimensä mukaisesti paperista, aivan kuten talouspaperi. Voit hätätilanteissa käyttää suodatinpaperin sijasta talouspaperia.

2. Pellava- tai puuvillaliina

Voit käyttää myös keittiöpyyhettä, mutta sen täytyy olla tietekin puhdas!

3. Pikakahvi

Jos olet minun tavoin riippuvainen kahvista, niin suosittelen että säilytät kuivakaapissa pikakahvia. Se ei tietenkään ole yhtä hyvää kuin tavallinen kahvi, mutta parempi kuin ei mitään.

4. Metallista tai nylonista valmistettu suodatin

Kahvisuodattimia on saatavilla myös metallisina tai nylonista valmistettuina. Ne ovat käteviä, sillä sinun ei tarvitse enää murehtia onko suodatinpapereita jäljellä.

5. Kahvin valmistus suoraan kuppiin

Jos sinulla ei ole mitään yllä luetelluista tavaroista, niin voit kaataa kahvin suoraan kuppiin. Kaada tämän jälkeen sekaan kuuma vesi ja sekoita lusikalla. Odota kunnes kahvipurut ovat laskeutuneet kupin pohjalle ja juo kahvi varovaisesti.

6. Sukka

Tämä voi kuulostaa todella likaiselta. Sukka toimii kuitenkin erinoimaisena korvikkeena, jos suodatinpaperit ovat loppuneet. Sukka toimii samalla tavalla kuin suodatinpaperi.

Pidä kuitenkin mielessä että sukan tulee olla puhdas…

Näillä vinkeillä pääsee kieltämättä pitkälle! Jaa uutinen en Facebookissa, jotta yhdenkään ihmisen ei tarvitse aloittaa päiväänsä ilman kahvikupillista.