Ranskanperunat ovat nykyään epäilemättä yleisin lisuke aterian kuin aterian kyljessä. Ranskanperunoita voi kuitenkin nykyään tilata jos jonkin näköisinä variaatioina, joten epäilemättä ranskistilaus kertoo myös jotakin tilaajansa luonteesta.

Huffington Post selvitti mitä. Tässä tulokset:

 

 

1. Sahalaitaiset ranskikset

Söit huvipuistossa viisivuotiaana ranskanperunoita ja ne olivat juuri tällaisia. Sen jälkeen et ole muunlaisia juuri syönytkään, koska aidot ja oikeat ranskikset ovat sahalaitaisia. Olet minimalisti, puristi, nostalgikko ja varsin konservatiivinen – ainakin mitä tulee ruokavalintoihin.

 

 

2. Mäkkärityyliset ranskanperunat (tikkuperunat)

Sinulla on tapana tietää jo ennen ravintolaan menemistä mitä aiot tilata – voihan menun sisällön näet selvittää etukäteenkin. Olet kerran menettänyt sydämesi tikkuperunoille joten niissä myös pitäydyt. Saatat joskus kokeilla jotakin eksoottisempaakin, mutta pääsääntöisesti pitäydyt tutuissa rutiineissa ja totutun maukkaissa tikkuperunoissa.

 

 

3. Lohkoperunat

Okei, sanottakoon tämä nyt suoraan: Olet tylsimys.

 

 

4. Bataattiranskikset

Olet omanarvontuntoinen ja terveystietoinen. Joidenkin mielestä olet myös hieman ärsyttävä ja rasittava, koska kyllähän kaikki tietävät etteivät bataattiranskikset ole – terveelliseltä kalskahtavasta nimestään huolimatta – mitään terveysruokaa nekään.

 

 

5. Sipulirenkaat

Kyllä, tiedämme että nämä eivät ole ranskiksia, mutta monissa buffet-ravintoloissa ne asetetaan ikään kuin vaihtoehdoksi ranskiksille. Jos päädyt valitsemaan sipulirenkaat ranskisten sijaan, niin olet omia polkujaan kulkeva seikkailija joka ei kuvia kumartele. Saatat jonain päivänä vielä johtaa koko maailmaa.

 

 

Katso myös:

Ranskisherkkuja

 

 

Lähde: HuffPost

Kuva: Darwin Bell