Tämä kirjahylly kätkee sisälleen perheenisän salaisuuden – vaimolla joutui pidättelemään naurua

Perheenisä ei halunnut että vaimo ja lapset löytäisivät hänen herkkuna – hän keksi piilopaikan, joka on vertaansa vailla!

Oletko joskus tullut kotiin siinä toivossa, että kävelet seuraavaksi herkkukaapille, otat suklaalevyn ja istahdat sohvalle nauttimaan vapaa-ajasta? Olet kuitenkin kävellyt kaapille avannut sen ja huomannut ettei siellä ole yhtikäs mitään. Tässä vaiheessa lapsesi tai puolisosi saapuu paikalle ja sanoo, ”aijaa, en tiennyt että se oli sinun, mä söin sen… Sori!”  Tiedät, kuinka hirveästä asiasta puhun, jos olet joskus kokenut saman.

Tämä perheenisä ei kuitenkaan suostunut saapumaan kotiin niin että hänen herkkunsa olisivat kadonneet.

Niinpä hän mietti piilopaikan, jota hänen perheenjäsenensä eivät tulisi koskaan löytämään. Vaimo oli kuitenkin sen verran fiksu, että hän oli onnistunut löytämään miehensä herkkukätkön.

Mies kirjoitti Facebookiin seuraavasti:

– Minun vaimoni kiusasi minua vitsillä, kun hän kertoi löytäneensä minun karkkikätköni. Mielestäni se on melko fiksu paikka. Lapset eivät ole vielä löytäneet herkkujani kertaakaan – ja uskon että asia pysyy niin vielä pitkään!

Huomaatko sinä mihin mies piilotti suklaarasian? 

”After only recently discovering my snack hiding location, my wife lovingly mocked me. I think it’s rather brilliant. Kids haven’t looked there once— and believe me, they are on the prowl!”

#LoveWhatMatters

Julkaissut Love What Matters 19. huhtikuuta 2018

Piilopaikka on itsessään simppeli, mutta lapset eivät varmasti tajua etsiä herkkuja tylsien kirjojen joukosta.

Facebookiin ladattu kuva keräsi nopeasti tykkäyksiä ja kommentteja – uskallan veikata, että moni vanhempi aikoo kokeilla samankaltaista piiloa.

”Minulla oli tapana piilottaa kaikki herkut pakastimeen”, eräs kuvan nähneistä henkilöistä kommentoi.

Jaa juttu, jos perheenisän keksimä piilopaikka on mielestäsi nerokas!