Moni on varmasti huomannut kuinka paljon Suomeen on tupsahdellut italialaista artesaani pizzaa myyviä yrityksiä. Tällä kertaa paikaksi valikoitui järvenpääläisen autokatoksen alle pystytetty keittiö.

Suuret pizzan ystävät Tuomas Raejärvi ja Oskari Lahti perustivat The art of pizza -nimisen pop up ravintolan autokatokseen. Suosio on yllättänyt kaikki odotukset. Taas kuuden tunnin päivän aikana on myyty yli 250 pizzaa eikä sitä tälläkään kertaa riittänyt kaikille halukkaille.

Idea lähti liikkeelle siitä kun kaverukset ihailivat toistensa pizzakuvia instagramissa. Nyt takana on neljä toinen toistaan suositumpaa pizza pop up -päivää. 

Vaikka kyse onkin vain hauskasta harrastuksesta ja miesten intohimosta he tekevät kaiken tosissaan. Pizzauuneja on haettu ympäri Suomea, logoa suunniteltu ja t-paitoja painettu.

Miehet paistoivat viimeiset pop up -pizzansa äitienpäivänä, koska sen jälkeen vuoden tuotot alkavat olla lähellä sallittua maksimimäärää. Varmaa kuitenkin on ettei pizzan tekeminen tähän lopu.

Seuraa somesta mistä näiden kaverusten pizzoja on mahdollista saada seuraavan kerran

https://www.instagram.com/p/COn1WuKtKZK/

Jaa vinkki pizzanystävälle!