Humala on kavala.

Brittitutkimuksessessa selvisi, että kasvissyöjät ovat valmiita joustamaan ruokavaliostaan humalapäissään. Peräti joka kolmas haastateltu kasvissyöjä tunnusti haksahtavansa lihansyöntiin aina humalassa ollessaan.

Lihaisat darramätöt maistuvat kasvissyöjillekin

Mitä kasvissyöjät sitten tunnstivat syövänsä kostean illan jälkeen? Sitä samaa mitä lihansyöjätkin, käy tutkimuksesta ilmi: Peräti kolme neljästä lihaan sortuvasta kasvissyöjästä kertoi suosivansa alkoholin nautiskelun jälkeen kebablihaa ja hampurilaisia. Myös pekoni maistui: Ohueksi viipaloidut siansiivut maistuivat neljäsosalle humalapäissään lihaan lankeavista kasvissyöjistä. Myös uppopaistettu kana (1/5 vastanneista) ja makkara (1/7 vastanneista) tekivät kauppansa juhlinnasta toipuville vegetaristeille.

Aamuöisellä lihansyönnillä on kuitenkin varjopuolensa: Se aiheuttaa mitä ilmeisimmin häpeäntunnetta kasvissyöjissä. Kaksi kolmasosaa lihaan langenneista kertoo pitävänsä lipsahduksensa visusti omana tietonaan.

Oletko sinä törmännyt lihaa juhlinnan jälkeen syöviin kasvissyöjiin, tai oletko sellainen peräti itse? Tunnusta jos uskallat!

Katso myös:

Kasvisherkkuja

Pekoniherkkuja

 

Lähde: HS

Kommentit

kommenttia