Herkkusuu haastaa sinut nyt kokkaamaan jännittävän herkkuannoksen!

Herkkusuun oma kokkisota on julistettu alkavaksi, ja viikon 14 herkkuhaaste on julki! Haasteen voit ottaa vastaan katsomalla oheisesta kuvasta etunimesi mukaiset raaka-aineet, joita sinun tulee käyttää tämän viikon aikana kokkailuissasi – yhden ruoka-annoksen valmistamisessa. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Katso alla olevasta kuvasta etunimesi mukaiset kirjamet ja nappaa talteen annoksesi raaka-aineet ruokakauppaa varten. Valmistamastasi annoksesta on siis löydyttävä vähintäänkin näitä kyseisiä raaka-aineita, mutta myös muita saa käyttää oman mielikuvituksen ja luovuuden mukaisesti. Annos tulee siis ideoida haasteena heitettyjen raaka-aineiden ympärille.

Ota haaste vastaan alla:

nimesi mukainen annos

PS. Mikäli olet allerginen kyseiselle ruoka-aineelle tai noudatat jotain erityisruokavaliota, eikä nimesi kirjaimen mukainen raaka-aine sovi kokkailuihisi, sinulla on käytössäsi erityinen ”jokerikortti” saat valita minkä tahansa muun samalla etukirjaimella alkavan raaka-aineen kaupassa kyseisen raaka-aineen tilalle. Jos esimerkiksi olet allerginen pähkinöille, voit valita tilalle jotain muuta p-kirjaimella alkavaa, kuten palsternakkaa tai piimää.

Kommentoi alle, minkälaisia raaka-aineita sinun tulee yhdistää reseptissäsi! Esimerkiksi Anne-nimisen henkilön tulee käyttää kokkailuissaan avokadoa, chiliä ja kananmunia. Mitä sinun nimesi haastaa sinut kokkaamaan?

Jaa oma nimesi raaka-aineineen alla kommenteissa!