Herkkuhaaste: Kokkaa nimesi mukainen annos

Herkkusuu haastaa sinut nyt kokkaamaan jännittävän herkkuannoksen!

Herkkusuun oma kokkisota on julistettu alkavaksi, ja viikon 14 herkkuhaaste on julki! Haasteen voit ottaa vastaan katsomalla oheisesta kuvasta etunimesi mukaiset raaka-aineet, joita sinun tulee käyttää tämän viikon aikana kokkailuissasi – yhden ruoka-annoksen valmistamisessa. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Katso alla olevasta kuvasta etunimesi mukaiset kirjamet ja nappaa talteen annoksesi raaka-aineet ruokakauppaa varten. Valmistamastasi annoksesta on siis löydyttävä vähintäänkin näitä kyseisiä raaka-aineita, mutta myös muita saa käyttää oman mielikuvituksen ja luovuuden mukaisesti. Annos tulee siis ideoida haasteena heitettyjen raaka-aineiden ympärille.

Ota haaste vastaan alla:

nimesi mukainen annos

PS. Mikäli olet allerginen kyseiselle ruoka-aineelle tai noudatat jotain erityisruokavaliota, eikä nimesi kirjaimen mukainen raaka-aine sovi kokkailuihisi, sinulla on käytössäsi erityinen ”jokerikortti” saat valita minkä tahansa muun samalla etukirjaimella alkavan raaka-aineen kaupassa kyseisen raaka-aineen tilalle. Jos esimerkiksi olet allerginen pähkinöille, voit valita tilalle jotain muuta p-kirjaimella alkavaa, kuten palsternakkaa tai piimää.

Kommentoi alle, minkälaisia raaka-aineita sinun tulee yhdistää reseptissäsi! Esimerkiksi Anne-nimisen henkilön tulee käyttää kokkailuissaan avokadoa, chiliä ja kananmunia. Mitä sinun nimesi haastaa sinut kokkaamaan?

Jaa oma nimesi raaka-aineineen alla kommenteissa!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.