Nämä ruoat aiheuttavat vipinää makuukammarin puolella.

Ei ole aivan yhdentekevää millaista syötävää tarjoilet romanttisen illan alkajaisiksi. Tässä seitsemän takuutoimivaa ruokaa!

Seitsemän ruokaa, jotka saavat vipinää vällyjen väliin:

1. Suklaa

Suklaa sisältää fenyylietyyliamiinia ja anandamidia – yhdisteitä jotka stimuloivat serotoniinihormonin tuotantoa. Serotoniini tunnetaan hyvänolonhormonina. Kannattaa kuitenkin muistaa suklaankin kohdalla kohtuus – muuten sokerin aiheuttama verensokeripiikki voi viedä parhaan puhdin. Kokeile vaikkapa muutamaa suklaaseen dipattua mansikkaa!

2. Parsa

Parsa sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka stimuloi sukupuolihormoneja. Tarjoile siis alkupalaksi tätä viekoittelevan näköistä vihannesta! Katso myös: Parsareseptejä.

3. Chili

Chili saa aineenvaihdunnan vilkastumaan ja verenkiertoon vauhtia.. Toimii, kunhan muistat pestä kädet hyvin syömisen jälkeen! Katso myös: Chiliherkkuja.

4. Vesimeloni

Vesimeloni sisältää sitrulliinia, ainetta jota voi sanoa luontaiseksi viagraksi: Se rentouttaa verisuonia täsmälleen samaan tapaan. Katso myös: Herkkuja vesimelonista.

5. Selleri

Selleri ei ole ehkä maailman seksikkäin kasvis, mutta se sisältää phytoandrogeeni-nimisiä yhdisteitä, jotka stimuloivat testosteronintuotantoa. Testosteronintuotannon hetkellinen vilkastuminen voimistaa etenkin naisten seksuaaliviettiä. Katso myös: Selleriherkkuja.

6. Granaattiomena

Granaattiomenan runsas antioksidanttipitoisuus stimuloi pintaverenkiertoa, mikä auttaa myös vällyjen välisissä suorituksissa. Katso myös: Granaattiomenaherkkuja ja -niksejä.

7. Banaani

Fallisen muotonsa lisäksi banaani piristää tunnelmaa runsaalla kalium- ja hiilihydraattipitoisuudellaan. Hiilihydraatit tuovat energiaa ja kalium vahvistaa lihaksia. Katso myös: Banaaniherkkuja.

Lähde: Independent