Vinkkejä treffeille!

Ensitreffejä on nykyään niin helppoa järjestää sosiaalisen median kautta, että pienikin moka voi pilata mahdollisuutesi tavata potentiaalista sielunkumppaniasi enää koskaan. Moni potentiaalisesti katastrofaalinen pikkuyksityiskohta liittyy sattumoisin ruokaan.

Tässä viisi ensitreffilounasniksiä joiden avulla saatat päästä toisillekin deiteille.

1. Älä syö liikaa

Liian täysinäinen maha tekee sinusta väsyneen ja haittaa keskittymiskykyäsi. Malta siis mielesi – vaikka nälkä olisi jo kovakin – ja tilaa jotakin minkä tiedät pystyväsi syömään ilman että viimeisiä murusia täytyy ahtaa sisään väkisin.

2. Älä pihtaa maistiaisia

Frendien Joey tunnetaan siitä että hän ei jaa ruokaansa, mutta hänen naissuhteensa eivät kovin kauan yleensä kestäkään. On siis erittäin suositeltavaa tarjota deitille ainakin mahdollisuutta maistaa jotakin erikoista herkkua lautaseltasi. Deittisi luultavasti kieltäytyy, mutta muistaa kyllä että tarjosit.

3. Vältä hampaisiin tarttuvia herkkuja

Salaatinpala hampaiden välissä on hieman noloa. Vältä siis etenkin höyrytettyjä tai muulla tavoin kypsytettyjä, lehteviä vihanneksia. Ne tykkäävät hengailla hampaissasi eikä niiden läsnäoloa ole helppoa tuntea kielellä. Myös mm. popcorn ja ylikypsät lihat kuuluvat tähän kategoriaan.

4. Älä tilaa sottapyttyruokia

Wingsit ja ribsit maistuvat monille, mutta niiden tilaamista tulisi välttää ensitreffeillä. Ne eivät ole tyylikäs valinta, eikä niiden syöminen ole kovinkaan mieltä ylentävää. Ja miten on, haluaisitko sinä suuteloida barbecuekastikkeen sotkemaa suuta?

5. Älä tilaa ruokia, jotka saavat sinut pieremään

Tietyt ruoat muodostavat suolistossa kaasua. Tällaisia ovat mm. kaalit, pavut ja maito. Tilaa siis jotakin muuta jos aikomuksena on jatkaa iltaa sisätiloissa.

 

Katso myös:

Lisää niksejä

Lähde: FoodBeast

Kommentit

kommenttia