Tässä viisi kätevää tapaa tehdä ystävällisistä tarjoilijoista vihollisiasi yhden ravintolaillan aikana.

Toimi näin, ja saat tarjoilijat vihaamaan itseäsi.

1. Vislaa tarjoilijalle kuin koiralle

Vislaus ja koirankoulutuksesta tutut käsimerkit ovat varma tapa saada tarjoilijat vihaamaan sinua.

2. Harkitse vesitarjousta hyvin, hyvin tarkkaan

Kun tarjoilija kysyy ”saisiko olla vettä”, kannattaa miettiä hyvin tarkkaan. Mitä enemmän jäät pohtimaan vesitarjousta (”ottaako ehkä kuplivaa vettä – vai pitäisikö koko vesi nyt passata”) – sitä enemmän saat tarjoilijan veren kiehumaan. Voit olla varma että tarjoilijat eivät odota innolla pöytänne pääruoan tilaamiseen liittyvää arpomista.

3. Kerro olevasi valmis tilaamaan vaikket ole

Pyydä tarjoilija viereesi seisomaan kun valikoit ruokaa menusta. Kysele muutama vaikea kysymys ja jatka arpomista. Voit olla varma että tarjoilija vihaa sinua.

4. Anna lastesi huutaa ja juosta ympäriinsä

Tarjoilijat ymmärtävät kyllä että pikkuihmistenkin on syötävä – ja että pikkuihmisten tavat eivät vastaa ihan aikuisten tapoja. Saat kuitenkin osaksesi murhaavia katseita jos annat lastesi huutaa, rääkyä ja melskata ympäri ravintolaa täysin vapaasti.

5. Älä auta tarjoilijaa yhtään missään

Kun tarjoilija on tuomassa tilaamaasi extra-annosta näppejä polttavan kuumalla lautasella, vähintä mitä voit tehdä on pitää kätesi kyynärpäitä myöten pöydällä ja antaa tarjoilijan raivata pöydälle lautasen vaatima tila. Voit olla varma että tarjoilijan päässä häivähtää tällöin myös ajatus lautasen kippaamisesta housuillesi.

 

Katso myös:

Lisää tarjoilijoiden sielunelämää

Lähde: FirstWeFeast