Luulitko tietäväsi kaiken McDonald’s ravintoloista? Tässä tulee luultavasti uutta tietoa.

Pikaruoka maistuu hyvältä ja se on suhteellisen edullista. Sitä ei tulisi syödä liian usein, mutta kohtuudella nautittuna siitä ei ole juurikaan haittaa. McDonald’s on varmasti monen henkilön mielestä hinta-laatusuhteeltaan paras pikaruokaravintola.

McDonald’s ravintoloissa voi kokeilla muutamaa niksiä, jonka seurauksena saat parhaan mahdollisen nautinnon. Niksit eivät maksa ektra euroja, vaan ovat jokaisen saatavilla, kunhan tietää mitä pyytää.

1. Ketsuppitemppu

Tämän luultavasti jo tiesit: aukaise pahvinen ketsuppikuppi ja saat mahtumaan siihen puolet enemmän ketsuppia.

2. Tuoreet ranskalaiset

Ranskalaiset maistuvat parhaimmilta, kun ne ovat juuri friteerattuja. Siksi sinun kannattaakin tilata McDonald’sissa suolattomia ranskalaisia, jonka seurauksena ne paistetaan sinulle erikseen. Voit tämän jälkeen lisätä suolaa juuri sen verran kuin haluat.

3. Tuore hampurilainen

Tilaa hampurilainen esimerkiksi ilman suolakurkkua ja saat itsellesi juuri valmistetun hampurilaisen, joka maistuu paremmalta.

Pommes frites

4. Virvoitusjuoma

Muista aina tilata virvoitusjuoma ilman jäitä, koska juoma on jo tarpeeksi kylmää ja siksi, että saat puolet enemmän juotavaa. Virvoitusjuoman sekaan sulaneet jääpalat laimentavat juomasi makua.

5. Ranskalaiset + pehmis

Kokeile dipata ranskalaisia pehmiksen sekaan. Ihmiset kertovat, että yhdistelmä maistuu ihanalta ja muistuttaa erehdyttävän paljon friteeratun banaanin ja jäätelön yhdistelmää.

Onko sinulla ystäviä, jotka voisivat hyötyä tästä tiedosta? Jaa artikkeli heille Facebookissa!

Lähde: newsner.com