Tietyt ruoat voivat viedä tai heikentää seksihalujasi.

Onko sinulla ongelmia makuuhuoneen puolella? Tietyt ruoat voivat olla ainakin osittainen tekijä siihen, miksi seksiä ei tule harrastettua, eikä sitä tee edes mieli harrastaa.

1. Juustot

Maitotuotteet saattavat sekoittaa hormonitoimintasi ja tätä myötä vaikuttaa seksihaluun ja suorituskykyyn.

2. Minttu

Mintun sisältämä mentoli laskee testosteronitasoja.

3. Maissihiutaleet

Maissihiutaleet sisältävät runsaasti kaloreita, jotka heikentävät seksiviettiä

4. Kahvi

Kahvi tekee erityisesti kofeiiniherkät ihmiset levottomiksi ja hermostuneiksi. Tämä yhdistelmä ei luonnollisesti toimi hyvin sängyssä.

5. Suklaa

Suklaa laskee miesten testosteronitasoja, vaikuttaen seksiviettiin. Naisilla samankaltaisia vaikutuksia ei olla havaittu.

6. Mikropopkorni

Mikropopkornit sisältävät kemikaaleja, jotka heikentävät seksihaluja ja ovat haitallisia myös eturauhaselle.

7. Soija

Soijassa on suuria määriä estrogeeniä, mikä edistää naisen seksiviettiä. Miehillä tilanne on kuitenkin toinen, sillä estrogeenin lisääntynyt määrä tappaa miehen seksivietin kokonaan.

8. Friteerattu ruoka

Runsaasti rasvaa sisältävät ruoat tekevät väsyneeksi ja aiheuttavat uupumusta. Tämä ei luonnollisesti ole siis hyvä yhdistelmä petipuuhien kanssa.

9. Alkoholi

Alkoholi lisää rohkeutta, mutta sen positiiviset puolet jäävätkin siihen paikkaan. Alkoholi vaikuttaa suorituskykyyn ja sängyssä voi olla vaikeaa saada homma käyntiin. Miesten penis saattaa olla velttona ja naisilla voi olla kuivuusongelmia alapäässä.

10. Lakritsi

Lakritsi laskee suurina määrinä nautittuna testosteroni ja estrogeenitasoja. Pienestä maistiaisesta ei siis ole haittaa.

11. Dieettilimut

Dieettilimut pitävät sinut laihana, mutta muut hyödyt jäävät lyhyeen. Dieettilimut laskevat serotoniinitasoasi, joka vaikuttaa oleellisesti seksiviettiisi.

Lähde: foodbeast.com