Tulisiko tutkijoiden tutkimustulosta uskoa? Uusimman tutkimuksen mukaan popkornit sisältävät paljon täysjyvää ja täyttävät nopeasti ihmisen päivittäisen saantisuosituksen.

Pennsylvanian sijaitsevan, Scrantonin yliopiston tutkijat ovat saaneet selville, että popkornit ovat todella terveellisiä. Yksi annos valmiita popkorneja täyttää ihmisen päivittäisen täysjyvien saantisuosituksen.

Popkornit sisältävät paljon antioksidantteja. 

Popkornit sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka voivat laskea kehosi kolesteroliarvoja. Polyfenoli -nimistä antioksidanttia on myös vihanneksissa ja hedelmissä, kyseinen antioksidantti ehkäisee eri syöpiä, siksi popkorni on yksi terveellisimmistä herkuista, joita voi syödä, The Healthy Home Economist kirjoittaa.

Tutkijoiden mukaan polyfenoli ei ole tehokkaimmillaan, kun se sekoittuu veteen, siksi sen vaikutus tehokkaampi popkorneissa kuin kasviksissa ja hedelmissä, Scrantonin yliopiston kertovat.

Vähennä suolan ja voin määrää.

Popkornin kuori sisältää kaikki terveelliset ainesosat. Kuori on juuri se, joka jää leffaillan aikana hampaidesi väliin.

Haluatko herkutella terveellisemmin? Jätä voi ja suola pois popkorneista.

Tämä on hyvä tietää! Jaa uutinen Facebookissa, jotta ystäväsi voivat herkutella popkorneja hyvällä omallatunnolla. 

Lähde: thevancouversun.com

Vinkki: suosittu uutuuskasino Fortune Legeds tarjoaa jopa 200 ilmaiskierrosta!

Kommentit

kommenttia