Otimme testiin kuusi erilaista erikoistortillaa, jotka haastavat perinteiset vehnätortillat

Olemme tottuneet syömään tavallisia maissista tai vehnästä tehtyjä tortilloja, jotka ovat hyvin miedon makuisia. Kun haluamme tortillaan enemmän makua lisäämme sitä laittamalla sisään haluamiamme ainesosia.

Jos kuitenkin kaipaat tortillaan enemmän makua tai väriä kannattaa kokeilla uusia makutortilloja. Santa Marian Garlic & Herbs on raadin mielestä todella voimakkaan tuoksuinen yrttinen ja valkosipulinen kokemus. Sitä pidettiin kohtalaisena.

Old El Pason Corn & wheat tortillaa pidettiin taas kotitekoisen oloisena. Maissin makeus myös ihastutti raatia verrattuna tavalliseen melko mauttomaan vehnätortillaan. Myllyn Parhaan kauratortillat taas maistuivat kuulemma aivan normaaleille vehnätortilloille.

Pirkan Chia täysjyvä tortillat maistuivat raadin mielestä hyvin paljon perinteisille vehnätortilloille, vaikkakin chia siemenet toivat pientä lisää normaaliin koostumukseen. Santa Maria Carrot tortilla taas maistuu hyvin porkkanaiselta ja väri on kauniin oranssi. Jos pitää porkkanasta tätä kannattaa testata.

Santa Marian Beetroot on myös todella kauniin värinen ja maistuu punajuurelta. Tätä täytyy kokeilla jo pelkästään näin näyttävän ulkomuodon takia.

Seuraavalla kerralla kun teet tortilloja kokeile jotain näistä!

Lähde: MTVuutiset / Kuva: Unsplash