Feikkiherkut ovat yksinkertaisesti herkkuja jotka näyttävät muulta kuin mitä ne oikeasti ovat.

Ne voivat olla suolaisia herkkuja jotka näyttävä makeilta, kuten kuppikakuilta näyttävät lihapullat. Ne voivat myös olla suolaisen näköisiä herkkuja, jotka osoittautuvatkin makeiksi, kuten tämän videon spagettiannos tai vaikka suklaasalami. Kolmas feikkiherkkutyyppi on vähiten shokeeraavin: herkut jotka näyttävät makeilta ja ovat sitä, mutta yllättävällä tavalla. Tästä esimerkkinä toimikoon jäätelötötterön näköiset kuppikakut.

Nyt kun feikkiherkkuuden teoria on hallussa, siirrytään itse asiaan, eli spagettiannoksen näköiseen kakkuun. Oheisella videolla siis näytetään miten tämä feikkiherkku rakennetaan. Ensin leivotaan porkkanakakku, joka toimii koko annoksen ytimenä. Voit leipoa porkkanakakun How to cook that -kanavan ohjeen mukaisesti, tai käyttää suomenkielisiä porkkanakakkureseptejä, joita löydät esimerkiksi täältä.

Itse spagetti on valmistettu pursottamalla porkkanakakun päälle tuorejuusto-sokerikreemiä, jonka erillisen video-ohjeen löydät täältä. Kakun ”lihapullat” ovat Ferrero Rocher -suklaakonvehteja. Kastikkeena toimii vadelmahillo, ja koko komeus on koristeltu silauksella ”parmesania” eli raastettua valkosuklaata.

Katso video yllä!

Lähde: How to cook that

Katso myös:

Lisää feikkiherkkuja

Lisää käyttäjältä How to cook that

Lisää jälkiruokaideoita