Näin ilta etenee vaiheittain.

Vai mitä? Tunnistatko nämä vaiheet?

1. Tulevan illan fiilistely

Illan maaginen hetki, jolloin mehustellaan tulevan illan mahtavuutta ja pohditaan ketä kaikkia saadaan mukaan: ”Tuleehan Jarkko? Entä Jonna?”

2. Etkot

”SOITA SE BIISI!”
”Ai tämä?”
”JESS, JUST TÄMÄ!”

*Biisi soi tunnin ajan repeatilla kun nousuhumalainen seurue valmistautuu eeppiseen iltaan.

3. Valokuvausvaihe

Illan alussa koko jengi on vielä koossa ja kuosissa, joten valokuvatodisteita kovasta meiningistä on jaettava myös sosiaaliseen mediaan. Kuvien perään asianmukaiset hashtagit (#MeidänJengi #NytLähtee)

4. Hullun tanssin vaihe

Jokaisessa jengissä on ainakin yksi tyyppi joka ei voi olla näyttämättä heti alkuillasta täydellisiä tanssimuuvsejaan tanssilattialla. Shakira jää kakkoseksi kun kaveri antaa lantioiden heilua.

5. Rakkauden täyteinen vaihe

Nousuhumala on huipussaan ja rakkautta jaetaan kaikille. Kundit vakuuttelevat toisilleen miten hyviä tyyppejä ovat. Naisilla on jo aivan toinen vaihde päällä: ”OLETTE PARASTA MITÄ ELÄMÄSSÄNI ON, OLETTE IHANIA JA RAKASTAN TEITÄ NIIN, NIIN, NIIN, NIIN PALJON!” *kyynelkanavat aukeavat

6. Sisäpiirivitsivaihe

Nostalgiavaihetta pukkaa. Kaikki menneiden vuosien huonot vitsit löytävät tiensä keskusteluunne, vaikka ne eivät edes sopisi sinne.

7. Sumeiden (valo)kuvien vaihe

”HYVÄLTÄ ME NÄYTETÄÄN EDELLEEN” – tässä vaiheessa iltaa sosiaaliseen mediaan virtaa vielä jengistänne tärähtäneitä kuvia, mutta ne kaduttavat seuraavana päivänä. Verisesti.

8. Shottivaihe

Tässä vaiheessa joku tilaa lärvilautasen, ja siitähän ei kieltäydytä. Shotit kumotaan ikuisen ystävyyden kunniaksi.

9. Överivaihe

Asiat riistäytyvät käsistä. Huomisesta on tulossa erittäin huono, mutta sillä ei ole nyt mitään väliä! EI MITÄÄN!

tilkka_laakkeeks_vaan

 

Lähde: Uuno Turhapuro

10. Snägärin kautta kotiin -vaihe

Rankan illan harventama joukkionne vaeltaa lihapiirakat mahassa kohti bussipysäkkiä. Olo on sekava mutta kiitollinen: Sinulla on parhaat kaverit ikinä. Ensi viikonloppuna uusiksi!


Katso myös:
Lisää asiaa alkoholista
Krapulatietoutta

Lähde: Pulptastic