Kun astut tähän lasvegasilaiseen hampurilaisravintolaan, kohtaat ensimmäisenä hoitajiksi pukeutuneet tarjoilijat, jotka auttavat yllesi leikkaussalikaavun. Sitten he ohjaavat sinut pöytään ja antavat menun, jolta voit valita esimerkiksi paikan legendaarisimman hampurilaisen: ”Quadruple Bypass Burgerin” (- ”Nelinkertainen Ohitusleikkaus Burger”). Jos painat yli 150 kg – onneksi olkoon! Saat syödä ilmaiseksi.

Voit burgeria odotellessasi tappaa aikaa vaikkapa katselemalla aiemmin ravintolassa sydänkohtaukseen kuolleen asiakkaan muovipussiin säilöttyä tuhkaa. Kyllä – ravintolassa on tähän mennessä koettu kolme oikeaa sydänkohtausta, joista yksi on johtanut kuolemaan.

Ravintolan omistaja Jon Basso ei siis yritäkään peitellä sitä mitä muut pikaruokaravintolat kovasti yrittävät silotella mainoksissaan, eli pikaruokabuumin vaikutuksia ihmisten terveyteen. Hän sanoo olevansa suorastaan ylpeä tienatessaan erittäin rasvaisilla ja epäterveellisillä burgereilla.

Hän kertoo ABC-kanavan haastattelussa, että Heart Attack Grill -ketjun vaikutus Yhdysvaltain kansanterveyteen on nettovaikutukseltaan positiivinen – viesti on tärkein.

 

Lähde: ABC News

Katso myös: Lisää hampurilaisia Herkkusuussa