Kuuman höyryävää gourmet-pizzaa kellon ympäri vain kolmessa minuutissa. Kuulostaa uskomattomalta, mutta nyt se on totta!

Ranskasta Suomeen kaksi vuotta sitten muuttanut Alex Benjamin sai idean pizza-automaattiin ollessaan perheensä kanssa lomamatkalla Atlantin rannikolla. Kaikki ravintolat olivat jo kiinni, mutta google näytti, että yksi pizzeria olisi auki vuorokauden ympäri. Perheen saavuttua kartan osoittamaan sijaintiin paikalla odotti yllätys: pizza-automaatti.

Kolmen minuutin kuluttua tilauksesta luukusta tuli ulos höyryävän kuuma pizzalaatikko, jonka sisältö paljastui aivan “ravintolatasoiseksi” makuelämykseksi. Perhe tilasi lisää pizzoja ja ihmetteli, miten tällaista ideaa ei ole vielä tuotu Suomeen. Pizza automaatteja löytyy mm. Saksasta, Ranskasta ja Yhdysvalloista. Korona pandemia saattaa olla yksi syy Kauniaisten pizza-automaatin suursuosioon.

Miten automaatista voi saada hyvää pizzaa vain kolmessa minuutissa?

Pizzat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista erillisessä keittiössä, josta ne kuljetetaan automaattiin. Tilauksen jälkeen automaatti paistaa pizzan ja tarjoaa sen höyryävän kuumana vain kolmen minuutin odottelun jälkeen. Pizza on myös mahdollista tilata raakana, jos sen haluaa mielummin paistaa kotona.

Valikoimista löytyy tällä hetkellä seitsemän erilaista pizzaa Hawaiista White Grani -pizzaan.

Tarjolla on myös kuukausittain vaihtuva sesonkipizza.

Käy kurkkuumassa instagramissa miltä herkulliset pizzat näyttävät:

https://www.instagram.com/fizza.fi/?utm_source=ig_embed

Vaikka pizza-automaatti on ollut auki vasta tammikuun lopusta on siitä on ehtinyt muodostua hitti! Pizzoja hehkutetaan sosiaalisessa mediassa mahtaviksi!

Oletko jo kokeillut Kauniaisten pizza-automaattia? Jaa vinkki kaverillesi!