Videolla esiintyvä Alycia Grayce on yksi monista naisista, jotka ovat saaneet suuresti apua iho-ongelmiin omenaviinietikasta. Vaikka tämä keino saattaa kuulostaa äärimmäiseltä, tulokset puhuvat puolestaan.

Videolla esiintyvä nainen ei ollut nuorena juurikaan kärsinyt iho-ongelmista, mutta ensimmäisen raskauden aikana hänellä alkoi esiintymään isoja kystisiä aknenäppylöitä. Alycia kertoo monen muun bloggarin tavoin, että hän oli kokeillut lukuisia erilaisia kalliita ihonhoitotuotteita. Jotkut tuotteet tehosivat paremmin kuin toiset, mutta hän ei saanut niistä suurta apua.

Netistä löytää lukemattomia erilaisia kotikonsteja aknen ja näppylöiden hoitoon, mutta kaikki niistä eivät todellakaan toimi – tai ole edes turvallisia. Omenaviinietikan hyödystä aknen hoidossa ei ole juurikaan tehty tutkimuksia, eikä sitä käytetä ihonhoitotuotteissa markkinoilla. Omenaviinietikka sai suosiota siitä, kun lukuisat tunnetut kauneusbloggaajat ja muut kauneudesta ja ihonhoidosta kiinnostuneet kokeilivat sitä ihonhoidossa ja saivat huomattavia tuloksia.

Videolla esiintyvä Alycia kertoo, että hän luki omenaviinietikan hyödyistä netissä ja päätti heti kokeilla sen käyttöä. Pienien virheiden kautta hän oppi käyttämään sitä omalle iholle sopivalla tavalla ja hän huomasi selkeän muutoksen iholla jo viikon kuluttua.

Vaikka naiselle tulee näppylöitä silloin tällöin, hänen kasvonsa ovat puhdistuneet, eikä isoja aknenäppylöitä juuri ole.

Kuvakaappaus: Youtube / Alycia Grayce
Kuvakaappaus: Youtube / Alycia Grayce

Omenaviinietikan sisältämä omenahappo ehkäisee aknen aiheuttamaa tulehdusta ja tappaa iholla kasvavia bakteereja. Lisäksi omenaviinietikka tasapainottaa ihon pH- tasoa, jolloin ihon rasvaisuus vähenee ja epäpuhtaudet alkavat häviämään.

Ennen kun kokeilet omenaviinietikan käyttöä iholla huomioi nämä asiat:

  • Omenaviinietikan tulisi olla ekologisesti tuotettua, jotta sen sisältämät aineet vaikuttaisivat toivotulla tavalla.
  • Saat parhaimman hyödyn omenaviinietikasta, joka sisältää hedelmälihaa.
  • Älä käytä omenaviinietikkaa iholla sellaisenaan, vaan laimenna sitä veden kanssa.
  • Kaikilla on erilainen iho, joten sinun kannattaisi ensin kokeilla aiheuttaako omenaviinietikka ihollesi ärsytystä.

Tee näin:

  • Kaada puhtaaseen astiaan omenaviinietikkaa ja saman verran vettä. Pese kasvot haalealla vedellä.
  • Kostuta vanulappu seoksessa ja käy sillä läpi koko kasvot. Anna kuivua.
  • Alussa sinun kannattaisi pestä kasvot vedellä etikan käytön jälkeen, mutta myöhemmin voit jättää sen kasvoille.
  • Lisää tämän jälkeen käyttämääsi kosteusvoidetta kasvoille.

Voit käyttää omenaviinietikkaa aamuin illoin kasvoveden tavoin.

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jotka voisivat mielestäsi hyötyä tästä vinkistä.

Lähde: Youtube / Alycia Grayce