Vihaisia lintuja viskoessa voi tulla makeannälkä, joten sopivaa purtavaa lintupelin lomassa ovat tietysti Angry Birds -kuppikakut! Rosanna Pansino, Youtubekanava Nerdy Nummiesin juontaja, julkaisi oivan video-ohjeen kuppikakkujen koristelemiseksi Angry Birds -pelin hahmojen näköisiksi.

Ohjeessa ei siis keskitytä itse kuppikakkujen valmistamiseen, joten voit käyttää esimerkiksi jonkun kotimaisen ruokablogistin kuppikakkuohjetta. Alla oheisen ohjevideon koristeluvinkit suomennettuina.

  • Kuppikakun kuorrutteet eli kreemit voit ostaa valmiina, jos sopivat värisävyt löytyvät, tai tehdä itse. Perus sokerikreemin voi valmistaa sekoittamalla tomusokeria ja margariinia suhteessa 2:1 ja lisäämällä sitten halutunväristä elintarvikeväriä muutaman tipan.
  • Jos käytät valmiita kreemejä, pursota reilusti ainetta kuppikakun päälle ja tasoittele se voiveitsellä.
  • Possujen nenät voi tehdä pyöreistä vaahtokarkeista.
  • Dippaa kuorrutetut kuppikakut nonparelleihin, mutta ole varovainen possun nenän kanssa. Kaada mieluummin nonparellit possukuppikakun päälle.
  • Hahmojen kulmakarvat saat mustasta Snöre-lakusta, silmän valkuaiset pienistä vaahtokarkeista, iirikset suklaamuruista, valkoiset mahat isoista vaahtokarkeista ja nokat vaikkapa keltaisesta vaahtokarkista tai Chewits -karkeista. Voit kaulia Chewits-karkin littanaksi ja leikata siitä kolmion malliset nokat ja kruunun. Lintujen päässä on pari höyhentä, jotka voit tehdä jelly bean -karkeista kuten videolla.

 

Lähde: Nerdy Nummies

Katso myös: Lisää leivontaideoita ja -reseptejä

Kommentit

kommenttia