Youtube-käyttäjä Cookies Cupcakes and Cardio näyttää oheisella videolla, miten helposti voi tehdä värikkäitä, jäätelötötterön näköisiä sateenkaarikuppikakkuja. Oikeastaan videolla näitä sanotaan cake popseiksi, mutta ne voisi kyllä luokitella kuppikakuiksikin.

Oli miten oli, tätä reseptiä varten tarvitset sateenkaaren eri väreissä leivottuja kuppikakkuja (katso perus kuppikakkuohje esim. Herkkusuun kautta täältä). Murustele kuppikakut kukin väri omaan kulhoonsa, ja lisää voikreemiä. Pyörittele seoksesta palloja, kuten videolla. Tämän jälkeen jokaisesta kulhosta otetaan pieni pala kutakin väriä, ja pyöritellään niistä pallo.

Kun pallot on pyöritelty, pallot kannattaa laitaa jääkaappiin viideksi minuutiksi. Sulata sillä välin valkosuklaata. Kuten videolla, voit käyttää valkosuklaata ”liimana” tötterön ja ”jäätelöpallon” välissä. Kun valkosuklaa on kovettunut, voit dipata sateenkaaripallonkin valkosuklaaseen, jolloin luomus saa jäätelömäisen olomuotonsa. Ennen kuin valkosuklaakuori sulaa, lisää pinnalle vielä esim. pieniä suklaarakeita koristeeksi. Ei muuta kuin herkuttelemaan!

 

Lähde: Cookies Cupcakes and Cardio

Katso myös:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

kommenttia