Halajatko täydellisiä avokadoja? Toimi näin!

Avokadot ovat parhaimmillaan todella hyvä lisä erilaisiin salaatteihin ja ruokiin. Niitä on kuitenkin vaikea löytää juuri sopivan kypsänä kaupasta. Usein avokadot ovat vielä aivan raakoja tai sitten ylikypsiä. Näillä nikseillä saat täydellisiä avokadoja.

Koska ylikypsästä avokadosta ei saa syömäkelpoista enää tekemälläkään, kannattaa ostaa mieluummin hieman raakoja avokadoja ja kypsyttää niitä kotikonstein.

Tässä muutama kikka avokadojen kypsyttämiseen:

1. Banaanit – Laita avokadot samaan kulhoon huoneenlämpöön banaanien kanssa. Banaanit kypsyttävät avokadoja.

2. Mikro – Pikaista kypsyttämistä kaipaavalle parhaiten toimii mikrossa kypsyttäminen. Pistele raakaan avokadoon reikiä haarukalla ja laita 30 sekunniksi mikroon kuvun alle. Lisää aikaa 15-30 sek , jos avokado on edelleen raaka. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

3. Uuni – Pistele avokadoon reijät ja lämmitä sitä uunissa noin 200 asteessa 10 minuutin ajan. Jäähdytä ennen tarjoilua.

4. Kääri sanomalehteen – Jos ostit raakoja avokadoja ja aiot käyttää niitä muutaman päivän kuluttua, kääri ne sanomalehteen. Aseta lehteen kääritty avokado lämpimään paikkaan esim. ikkunan eteen auringon valoon ja anna sen olla. Muutaman päivän päästä sisältä paljastuu täydellisen kypsyinen avokado.

Jaa vinkit avokadojen ystäville!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.