Viinipullon voi avata näinkin näppärillä tavoilla!

Olemme luultavasti kaikki olleet joskus siinä nolossa tilanteessa, että juhlatunnelma on korkeimmillaan, mutta viinipullonavaajaa ei löydy mistään. Onneksi viinipullo on mahdollista avata muullakin tavoin, kuten oheisesta Household Hackerin videosta voidaan nähdä.

Esittelimme jo aiemmin ehkä maailman nerokkaimman tavan avata viinipullo – käyttäen kenkää! Tämä tyyli voi kuitenkin olla hyvin hidas, varsinkin jos kenkien kanta sattuu olemaan kova. Tässä siis muutama muukin avaamistapa, jos kengät pettävät sinut kriittisellä hetkellä.

Tapoja avata viinipullo ilman korkinavaajaa:

  1. Sattuuko remonttityökalupakistasi löytymään ruuvipäinen koukku? Ruuvaa koukku korkkiin ja nyppäise korkki irti!
  2. Jos et löytänyt ruuvipäistä koukkua, niin löysitkö jotain ruuvipäistä? Esimerkiksi mutteri käy hyvin. Ruuvaa se korkkiin ja nyppäise korkki irti pihdeillä.
  3. Jos et löytänyt pakistasi mitään ruuvipäistä niin jopa naula käy! Hakkaa hyvin varovasti naula vasaralla korkkiin sisään noin 45 asteen kulmassa. Irroita naula korkkeineen vasaran takaosalla.
  4. Löysitkö pakistasi piikkityökalun? Tee sillä korkkiin reikä, solmi narunpätkään solmu ja työnnä solmu reiästä piikkityökalun avulla sisään. Nyppäise korkki irti narun avulla.
  5. Morapuukko pakista ainakin löytyy! Työnnä puukon terä syvälle korkkiin, sitten kierrä ja vedä korkki ulos.
  6. Tee reikä korkkiin, työnnä ilmapumpun letku sisään ja työnnä korkki ulos paineilman avulla.

 

Lähde: Household Hacker

Katso myös: