Kaljamahan hävittämiseen ei tarvita poppakonsteja, mutta hieman viitseliäisyyttä.

Tässä viisi niksiä kaljamahan hävittämiseen:

1. Hölkkäämisen sijaan saliharjoittelua

Hölkkääminen on niveliä rasittavaa ja aerobisena harjoitteluna myös varsin tehoton tapa hankkiutua eroon kiloista. Mene lenkkipolun sijaan (tai sen lisäksi) salille ja tee sinulle sopivan kunto-ohjelman mukainen harjoittelu. Näin muutat läskit lihakseksi, joka polttaa lepotilassakin moninkertaisesti kaloreita läskiin verrattuna.

2. Varmista riittävä unensaanti

Lepo on keholle yhtä tärkeää kuin liikunta: Vain unessa lihakset korjaavat itseään treenien jäljiltä ja kasvavat.

3. Syö ja juo vettä

Mahaa kannattaa täyttää vedellä niin syömällä kuin juomalla: Se on edullinen tapa hieman huijata elimistöäsi luulemaan että se on kylläisempi kuin todellisuudessa onkaan.

Syö siis kurkkua, tomaattia ja muita vähän kaloreita mutta paljon vettä sisältäviä vihanneksia ja juo vettä joka välissä. Katso täältä myös niksi miten saat veden maistumaan ilman epäterveellisiä lisukkeita.

4. Ota välipalaksi pähkinöitä

Pähkinät ovat erinomainen välipala: Ne sisältävät paljon tyydyttymätöntä, terveellistä rasvaa joka saa olon kylläiseksi vain parilla pienellä kourallisella.

Katso täältä myös pähkinäisiä herkkuja.

5. Jätä sokeri ja viljat vähemmälle

Valkoinen sokeri ja vehnäjauho nostavat verensokerin ensin taivaisiin, sitten ryminällä alas. Elimistö käsittelee valkoista vehnäjauhoa itseasiassa hyvin samankaltaisesti kuin sokeria: Käytännössä kumpikaan ei tuo elimistölle mitään muuta kuin nopeassa muodossa olevaa energiaa, joka päätyy helposti kaljamahan rakennusaineeksi.

 

laihdutusnappi

Lähde: Mens Fitness

Kommentit

kommenttia