Tiesitkö, että McDonald’s-tilauksesi kertoo persoonastasi varsin paljon?

Tässä ohjeet erilaisten McDonald’s-tilausten tulkitsemiseksi.

Mitä näistä sinä tilaat? 

1. Big Mac

Pitäydyt turvallisiksi ja toimiviksi todetuissa kuvioissa. Olet luotettavan ja rehellisen suomalaisen arkkityyppi: Käytännöllinen mutta hieman harmaa. Jos joskus matkustat Pariisiin, käyt todennäköisesti ensimmäisenä katsastamassa Eiffel-tornin.

2. Quarter Pounder

QP on kuin hipsteriversio Big Macista. Olet luova ja särmikäs, mutta et kuitenkaan ylimielinen. Pulp Fiction on yksi ehdottomista suosikkielokuvistasi.

3. McChicken

Pidät miedoista mauista. Vältät riskejä ja haluaisit elää vähän terveellisemmin, mutta kyllähän nautintoja pitää silloin tällöin olla.

4. Filet-O-Fish

Et ole koskaan nähnyt merta, puhumattakaan elävistä kaloista. Asut luultavasti maalla, ja McDonald’sissa käynti on yksi kaupunkireissujesi kohokohdista.

5. Hampurilainen

Sinulta puuttuu itsekunnioitusta ja omanarvontuntoa. Hampurilainen on hyvää yhden puraisun verran, mutta vain yhden. Tuskin edes lapsi saa täytettyä vatsaansa sillä. Tiettävästi ainoa hahmo joka harrastaa enemmänkin hampurilaisia on Hamburglar-hampurilaisrosvo, mutta hänkin vain näpistää niitä.

6. Nugetit, 6 kpl

Sinulla ei ole tapana jakaa mitään, ei nugetteja eikä kohteliaisuuksia. Pidät kirjaa elämäsi ilmiöistä, mm. Mario Kart -tuloksistasi. Sinulla on tapana soitella viikonloppuisin isovanhemmillesi.

7. Nugetit, 9 kpl

Olet kaveripiirissäsi pidetty. Yhdeksän nugetin tilaaminen on kuin tilaisit shotit koko seurueelle baarissa. Ei haittaa vaikka lopulta nauttisitkin ne kaikki itse, olet silti cool.

8. Mansikka-sundae

Olet hieman lapsellinen. Mansikka-sundae on lapsille. Tykkäät elokuvista joissa Zooey Deschanel on pääosassa.

9. McFlurry

McFlurry on yksi harvoista Mcdonald’s-tuotteista, jotka kelpaavat hipstereille. Jos tilasit McFlurryn jälkiruoaksi QP-aterian päälle, niin onneksi olkoon – olet taatusti hipsteri.

 

Katso myös:

Lisää McDonald’s-inspiraatiota

Lähde: BuzzFeed

 

Kommentit

kommenttia