Lentokentillä ja lennon aikana kannattaa pelata yhteisten pelisääntöjen mukaan, muussa tapauksessa lasku saattaa olla todella kivulias.

Kukaan ei yleensä halua rikkoa tahallaan sääntöjä – joskus tapahtuu kuitenkin inhimillisiä vahinkoja, joihin viranomaiset suhtautuvat ymmärtäväisesti. Toisin kävi kuitenkin Crystal Tadlockin tapauksessa, kun hän oli Pariisin ja Yhdysvaltain välisellä lennolla.

Crystal oli saanut lennon aikana omenan ja päättänyt säästää sen välipalaksi… Tämä päätös osoittautui kuitenkin käsittämättömän kalliiksi virheeksi.

Delta Airlinesin lennolla ollut Crystal pisti omenan pussiin ja nousi pois lentokoneen kyydistä Minneapolisissa.

 

VeganQuesoHead

@VeganQuesoHead
FACT: The CO weather is going to be great when @chris_tomer takes a day off #goodruleofthumb

Crystal pysäytettiin Minneapolisin lentokentällä, kun tullimiehet tekivät hänelle satunnaistarkastuksen. Kaikki Yhdysvaltoihin tuotu ruoka täytyy tullata, joten omenan salakuljettaminen on rikos.

Crystal ei olisi koskaan uskonut joutuvansa pulaan vain yhden harmittoman omenan takia, BBC kirjoittaa.

VeganQuesoHead

@VeganQuesoHead
False. I did not enjoy the apple. Instead I received a $500 violation, had my global entry revoked (first time I’ve used it) AND I will be searched on every flight for the rest of my life 🚩#deltaforbiddenfruit #crystaltadlock #delta #applegate

Tullivirkailijat eivät antaneet naiselle armoa – niinpä he ojensivat hänelle 500 dollarin sakon ja Crystal oli tilanteesta luonnollisesti raivoissaan.

”On järkyttävää, että joudun käymään tällaisen tilanteen läpi ja minua pidetään rikollisena hedelmän takia”, Crystal kertoo KDVR -uutisille.

Crystal ei omien sanojensa mukaisesti aio maksaa sakkoa, sillä hän aikoo viedä asian eteenpäin.

Omena oli tarkoitettu syötäväksi lennon aikana, Delta Airlines puolustautuu.

On suorastaan hullua että yhden omenan ”salakuljettamisesta” voi saada tällaisen sakon!

Jaa uutinen, jotta kukaan lähipiiristäsi ei joudu kokemaan samaa vääryyttä kuin Crystal!

Lähde: Twitter.com