Miten perunat voivat maistua näin hyvältä! – Haitariperunat villitsevät somessa

Haitariperunat ovat saaneet somekansan ylistystä viimeaikoina. Niissä yhdistyy helppous, nopeus ja yksinkertaisuus, jonka lisäksi ne maistuvat suussa sulavilta. Päältä ne ovat ihanan rapeita ja sisältä pehmeitä.

Haitariperunoista saat myös näyttävän näköisiä ilahduttamaan ruokailijoiden silmää. Nämä perunat valmistat todella helposti vain yleisperunasta, öljystä ja haluamistasi mausteista.

Täältä voit katsoa videon siitä miten valmistuvat haitariperunat: https://goodfoodbaddie.com/accordion-potatoes-tiktoks-new-craze/

Näin valmistat haitariperunat:

Kuori perunat. Sitten leikkaa perunasta suikaleita pituussuunnassa. Ota kaksi grillitikkua avuksi ja leikkaa perunaan viiltoja tikkuja apuna käyttäen. Kun tikku on perunan vieressä et leikkaa perunaa paloiksi vaan perunaan tulee viiltoja. Käännä peruna ja tee sama toiselle puolelle, mutta laita viillot tällä kertaa viistoon. Sen jälkeen voit laittaa grillitikun perunan läpi ja liottaa perunoita kylmässä vedessä tunnin ajan. Sitten voit siirtää perunat uunipellille ja paistaa niitä 200 asteisessa uunissa 25 minuutin ajan.

Nauti näyttävistä perunoista!

Jaa ohje ystävällesi kenen pitäisi kokeilla tätä ohjetta!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Lähde MTVuutiset