cooking online learning blog bloggin food computer work

Haluatko ruokablogiisi uusia lukijoita? Liitä se mukaan Herkkusuun blogilistaukseen!

herkkusuut.com on helmikuussa 2014 lanseerattu, suomalainen, inspiroiva ruokasivusto, jossa tarjoamme oman sisällöntuotantomme ohella bloggaajille mahdollisuuden bloginsa reseptien esittelyyn. Haluamme tarjota suurille ja pienemmille blogeille alustan kasvuun ja kehittymiseen.

Herkkusuun blogilistaukseen poimitaan vain alla olevan lomakkeen kautta tietonsa täyttäneiden blogien viimeisimpiä päivityksiä. Blogilistaukseen liittyneet bloggaajat saavat myös aika ajoin tietoa Herkkusuun ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista.

Kun liität blogisi Herkkusuun blogilistaukseen, blogisi resepteistä tuodaan Herkkusuuhun kuvallisia nostoja typistetyn introtekstin kera, jotka ohjaavat suoraan blogiisi. Näin saat blogillesi näkyvyyttä muun muassa Herkkusuun blogivirrassa, resepteissä sekä mahdollisesti myös TOP-listalla ja Herkkusuun sosiaalisessa mediassa.

Blogisi säilyy entisessä osoitteessaan, mutta poimimme sivustomme blogivirtaan otteita viimeisimmistä päivityksistäsi; näin vanhat kävijäsi löytävät sinut edelleen, mutta saat liittymisen myötä mahdollisuuden blogisi lukijamäärien kasvattamiseen. Et sitoudu liittymisen myötä mihinkään, mutta avaat blogisi entistä suuremmalle yleisölle.

Liity siis mukaan ja täytä alla blogisi tiedot – se on nopeaa ja ilmaista! Listauksestamme löydät yli 120 ruokablogia ja voit tutustua blogien viimeisimpiin päivityksiin täällä.


Liitä blogisi herkkusuut.comn blogilistaukseen täyttämällä alla oleva lomake:

[contact-form-7 id=”36994″ title=”liittymislomake”]